Revannn Pinkyy rabbim yardımcın olsun inş canım valla bizde bişey yok aynı Perşembe günü ayrıntılı ultrason a gidecez bakalım çok heyecanlıyı
Pinkyy Revannn maşallah canım güzel geçicek ayrıntılı ultrasonda Allahın izniyle,haber verirsin bizede
Damlalokum Revannn ay ne güzel daha ne istiyorsun canm ben daha 19 haftalığım bel Ağrı'sından uyuyamıyorum geceleri çok gaz ve şişkinlik problemim var 😔
Revannn Damlalokum işte herkes te bişey var ben dede bel agrısı var ama öyle uyuyamıycak gibi değil 😏
Pinkyy Sevilay07 benim 12+2 de yapıldı,zaten sonrasında ikili test üçlü test vs konuşmalarını yapmıştık doktorumuzla,seninde büyük ihtimalle bu hafta doktora gittiğinde ölçüm yapıp söyler..
Sevilay07 Pinkyy ay cok heycanlandim bak şimdi insallah bebislerim sagliklidir. Cinsiyette söylerim belki demişti
Pinkyy Sevilay07 ben hala her gittiğimde heyecan yapıyorum oğluşlarımı görücem diye,böyle güzel heyecanlar yaşayalım hep inşallah,cinsiyeti söyleyebilir,bizimki o haftada çok net göstermişti kendini..
cherry6128 Bet0142 aminnnn canım. Doğumevindede kaydım vardı. Ama ozele gıdıyodum. Doğumu acil olarak dogumevinde yaptım. İyi kide orda olmuş çok memnun kaldım.
yavrularim2019 Mehtapsergen benim biri 2700 çıkmıştı diğeri de 2 kiloydu en son bir hafta geçti işte almışlardır insallah
yavrularim2019 Revannn üstteki bebegim2700 alttaki fazla alamamış oda 2 kiloydu en son bir hafta geçti inşallah almışlardır kilo❤️