esractn LenaM Teşekkür ederim 15.haftama girdimde 3 hafta once doktorum 1 ay sonra gel dedi de. Bende 3gundur hic bisey hissetmiyorum korkmaya başladım😕
LenaM esractn ya çok pimpirik iyi bişey değil ama ben hissiyat azaldığı zaman soluğu dr da alıyordum ya da herangi farklı bişey farkettiğimde, çok şükür sorunsuz geldim 34 e ama içiniz rahat etmesi açısından bence gözükün dr a sonra keşke demektense 🙏🏼
esractn Revannn Devlet hastanesine gidiyorum en son gittigimdede doktor yoktu asistan vardi oda 1 ay sonra gel dedi hic ilgilenmedi. 8.haftamda kesede kanama oldu ama hemen geçti. Bugun 15.haftama girdim 3 gundur hic bisey hissetmiyorumda bulanti faln korkuyorum acikcasi
esractn LenaM Tesekkur ederim devlet hastanesine gittiğim icin ilgi sıfır 😕 en son gittigimdede doktor yoktu asistan vardı. Pazartesi gunune randevu aldim ama inşallah bisey olmaz
esractn LenaM ilk bebegiminde kalbi durdu 8.haftada o yuzden bu kadar pimpiriklenmem😕 acile gitsem mi acaba normal seyler mi bu haftada bilmiyorum ki
LenaM esractn inşallah, dua edin bol bol her bebek hareketli olacak diye birşeyde yok kimisi çok tembel oluyo anne karnında 🥰🥰
esractn LenaM Allah razı olsun ilginiz icin teskkur ederim. Hareketlerini zaten hissetmiyorum da bulantim geçti bi anda biraz vardi 3gundur yok hiç bisey afedersiniz lavobaya cok çıkardım oda yok o yuzden boyle oldum kendimi hic hamile gibi hissedemiyorum suan
LenaM esractn tıbbi bir bilgim olmadığı için yanlış yönlendirmek istemem bizlerinki tecrübe ile sabit sonuçta.. ben sizin yerinizde olsam çoktan gitmiştim hastaneye en azından içimi rahatlatmak için illaki bişey olacak korkusuyla değilde tedbir amaçlı eğer tedirginseniz gidin bence rahat uyursunuz 🥰
Sevilay07 Selam güzel anneler bizde 11+6 dayiz. Baya zor gecti. Suan daha iyiyim ama agrilarim var. Bebeklerde sıkıntıyok rahim de de sıkıntı yok ama agrilarimin sebebini bilmiyrm. Doktor olur normal diyo
pitircikannesi1 esractn normalde ayda bir cnm bir sıkıntı yoksa. Benim 29.haftaya kadar ayda 1 idi. 29.haftada erken doğum riski olduğu için hafta da 1 artik
asylty Bende 7 haftalık hamileyim inişlerin olucak ınsallah benim bu haftalarda çok bulantı var her şeyden tiskiniyorum bu haftalarda normal mi?Benim gibi olan var mı?
Askkokuluyavrum Revannn rüyamda doktora gidiyorum doktorum ikizlerin olcak diye 2 tane ayrı ayrı kese gösteriyor delirdim resmen delirdim sevinçten zıplıyordum 😂