Sna1244 Kızlar sağ öncelikle emzirmiyorum bildiğim kadarıyla şuan gebe de değilim ama sağ göğsümde bir sıkıntı oldu bu sabah inanılmaz ağrıyordu ve çok doluydu baktım ki diğer göğsümle arasında dağlar kadar fark var biri kocaman olmuş ne oluyor olabilir
Minnosaannee Sna1244 yakın zamanda gelinimiz aynı durumu yaşadı . İnşallah aynı şey değildir ama biran önce doktora gitmelisin. Meme de bir anda başlayan ve bitmeyen bi enfeksiyon akinti vardı. Çok tedaviler gördü. Bence aksatma ve git . Hamile değilsen eğer
Sna1244 Minnosaannee yani bilmiyorum reglime 3 gün kaldı test yapmadım henüz ama çok korkuyorum şuan ağrıdan kalktım baktım aynadanda baktım fotoğrafta çekip baktım biri büyümüş dolu dolu ve daha sarkık duruyor ya çok panik oldum
Minnosaannee Sna1244 hamilelik belirtilerinde göğüste hassasiyet ve şişkinlik olur ama sizin dediğiniz gibi kocaman şişmez bence. Siz iyisi mi bi doktora görünün yada kan testi verin ve emin olun
Bir_nazenin01 Kitle vs yoksa ve şişkinlik ağrı varsa canınız bir şey çekmiş olabilir bizde bu duruma umma derler ama
Sna1244 Bir_nazenin01 işte onu soracaktım dün gece canım çok tatlı çekti eşimde hastaydı gidemedi acaba o yüzden olmuş olabilir mi diye de bi düşündüm