prensannesii_ Kadersss sence ablanın bebeğinin nub ile benimkinin nubu aynı durmuyor mu ay bn benzettim de bana kiz dedil3r inanmiyrm cok erkek gbi geliyor
prens_prenses_annesi prensannesii_ kiz olsa duz durmasi gerek sizinki dik duruyo bak benim bebegin nubuna
prensannesii_ prens_prenses_annesi doktor bana duz gidiyor dedi anlamadım vallahi :)) 2 resim de de dik mi duruyor sizce bi postun başında attım.birde ortalarinda
prens_prenses_annesi prensannesii_ ikisindede ayni sekilde yukari gidiyo sizinkine duz dediyse bizimki capraz gdiyo ozmn 😂
prensannesii_ prens_prenses_annesi :)))) valla doktorlara da inanamıyor ki insan %90 kiz diuor lar sonra erkeğe dönüyor bari emin değilsiniz o kadar yüzdelik vermeyn
prens_prenses_annesi prensannesii_ nub olarak erkek kuzum doktor zaten doktor olsaydi nuba dgil bacak arasina bakip anlardi ki nubdanda anladigi yok
prensannesii_ Kadersss evet canım doktor nub duz gidiyor kiz bebek dedi burda da nub erkek diyorlar hic birsey anlamafim vallahi
prensannesii_ prens_prenses_annesi kiz ben ilk defa bi doktorun nuba baktığını duydum vallahi duz gidiyr dedi sabah beri bakiyrm nasil duz gidiyor diye baya net nub görüntüsü de var dimi
prensannesii_ prens_prenses_annesi iyi anlıyorsun dimi canim bnde erkek gbi hissediyrm ama asla anlamam nub tan
prens_prenses_annesi prensannesii_ burda nuba bakipta bildimde oldu bilmedimde fakat net yani nubu yukari dogru benim bebisi gordun ve attigim resimlerede bakmissindir onla kendi ultrasonunu karsilastirsan bile anlarsin ztn
prensannesii_ prens_prenses_annesi aynen senin ki ile benim bebegin arasında baya belli cinsiyet farklılığı oldu birde burda bi bayan atmış oğlunun uktrasonunj bi bakarmisin ona canım benim ki ile aynı değil mi nubu