Mrvmrvmlh Son 13 mü ne ara geldik buralara zaman çok hızlı geçiyo korku heyecan stres merak hepsi bir arada 🥹🤍
esdemiralay Mrvmrvmlh Biz de son 13 teyiz. Ama sanki hep içimde kalacak hiç çıkmayacak gibi geliyor bana. Bir doğum korkusu sardı beni de öyleee oturup bekliyorum yani 😂😂
Mrvmrvmlh esdemiralay sorma sanki ben değilim doğuracak olan hiç o gün gelmeyecek gibi taşıdım demek ki ama geldi çattı geceleri uyuyamıyorum stresten nolcak diye 🥹
esdemiralay Mrvmrvmlh Ben de her gün bugün doğurur muyum diye uyanıyorum şimdi kalkıp evi temizliycem belki etkisi olur 😂
Mrvmrvmlh esdemiralay aynı durumdayız demek ki şu an evi süpürdüm eğildim yerleri siliyorum belki açılmam olur diye yarın kontrolüm var çünkü 😂
Mrvmrvmlh esdemiralay benimde geldi nişanım 36. Haftaydı muayenede söyledim hatta doktoruma yakındır doğum o zaman dedi ama sancım falan çıkmıyo nstde açıklıkda yok sizde varmı
esdemiralay Mrvmrvmlh nst de sancım bir iki kere çıkıyor 80 civarı görüyor ama doktor çok önemli değil bu sancılar dedi bende hissetmiyorum hiç . Çatı muayenesi yaptı yumuşama var dedi ama açıklık söylemedi hiç sizin