Mst12 Kızımın adı Sare arkadaşlar dün ananem sorunca anlamadı ne fare mi diye tepki verdi bi kişide daha bu oldu yaşlılar o yüzden mi lohusayım ondan mı bilmiyorum dünden beri kafamda kızıma iyi bir isim seçemedim ya ilerde okulda da böyle bişey yasarsa 🥹
Deryadgm Mst12 çok güzel ismi bende dünmüştüm bu ismi kızıma Elif koycaz hatta Elif Sare dedim ama sonra tek isim sevdiğim için Elif dedik
ceren-123 Mst12 aaa bende üzüldüm şuan kızımın adını sare koyacağım inşallah 💕 Babanemin ismi benim eskilerden gelen bir isim aslında babanem 78 yaşında duymamış olabilir ananeniz takmayın kafanıza çok güzel çok naif çok temiz bir isim Sare bana öyle hissettiriyor yani 🥰
Canannndvrz Mst12 benim kızımın adı da sare ve hiçbir sorun yaşamıyor canim sen başkalarına göre isim koyarsan isimsiz kalır cocuk 😀
Damyavuz Mst12 Vala canım asla kimseyi takma yoksa üzülen biz oluyoruz. Oğlum olucak Allah nasip ederse adı Demir herkes bir tuhaf karşılıyor. Kızımın ismi İnci şakayla karışık incik boncuk diyorlar. Yaşlı insanlar, Sare ismine bayılırım çok güzelmiş
ceren-123 Mst12 kötü düşünmeyin çok güzel bir isim seçmişsiniz adı gibi güzeller güzeli bir kız olsun inşallah 😍🌸
Mst12 ceren-123 teşekkür ederim inşallah 😍 sizde öyle babaannenizin ismi olduğu için siz iyice alışmışsınızdır☺️
Mst12 Damyavuz evet insanlar bi garip İnci mesela o kadar güzel ki ama bi şekilde insanın hevesini kırıyorlar
hasib Mst12 bence güzel bir isim arkadaşımın ismide sareydi okul hayatımız boyunca hiç öyle bir dalga konusu olmadı
irem88 Mst12 yaşlılara böyle isimler denmesi zor geliyor onlar alışmışlar eski isimlere takmayın çok güzel bir isim gülüp geçin😉
Pinarkorkmazer Mst12 vefat ettiği için olmadı ama şu an ikinciye hamileyim defne sare koymak istiyorum