mihraninannesi02 bende ilk oğlumda aynı 42 kiloyla hamile kaldım ilk 3 ay çok kustum sonrasında biraz düzeldi ama doğuma kadar bulantı sürdü prilam ile yemek yiyebildim 53 kilo ile doğuma girdim ama doğumdan sonra 48 e düştüm.birkac ay aynı kiloda kaldım iştahım da baya güzeldi ama o yuzden sanırım sonrası eski kiloma geri döndüm iştahım da azaldı kilo alamıyorum ne yapsam da bebeği besliyorum hep hemilelikte de bünyem alımlı değil sanırım ne yapsam olmadı şimdi tekrar hamileyim 6 aylik olacağız yine 42 ile felan hamile kaldım 48 im.suan oda göbeğim olduğu için yoksa kilo felan almıyorum yani bunyeniz alımlı değilse olmuyor ne yapsanız da sağlıklı olmak önemli sagliginjzda sknti yok bebeğiniz de gelişimi iyiyse sıkıntı etmeyin ve kilonun bebekle alakası yok gerçekten çok zayıf ve o kadar kusmama rağmen oğlum 3310 gram doğdu eşim de hep çok zayıf doğacak diyordu ama çok şükür gayet kilosu iyi ve sağlıklı şuan ki gebeligimde yine çok bulangim var bebeğim 1 hafta onde gidiyor sağlıklı şeyler ye kuruyemiş meyve tüket bol bol