superstar_00 akkrn 34.haftamda erken doğuma karşı doktor progestan iğnesi yaptırdı normalde pruluton iğneyi de kullanmıştım ilk 3 ayda ama ğrogestan iğnesi çok ama çok ağır bir iğneydi hemiire de bunu belirtmişti.
babymommy_ akkrn merhaba mesajınızı yeni gördüm, yani progestan 200 mg sabah akşam sabah öğle akşam veya sabah 2 akşam 2 şeklinde veya hiç biri yeterli gelmezse kanama durmazsa iğnesini veriyorlar yüksek dozdan kasıt bu
babymommy_ uzumlu_kekim4 ben başka doktora geçiş yaptım şimdiki doktorum hiç bir hastada proluton kullanmadığını söyledi çünkü proluton iğnesi çok önceden beri şaibeli bi iğneymiş. Ama şükürler olsun ki ilk haftalarda kullanınca sorun olmuyormuş ileriki haftalara kadar kullananlarda olabiliyor dedi
uzumlu_kekim4 babymommy_ bende iki kez kullandım gebeliğin başlarında doktorum bi sıkıntı olmaz demişti. Sağlıkla gelsin bebeğiniz
babymommy_ uzumlu_kekim4 ben 10-15 kez kullandım ve hastanede yattığım zaman da kullanıldı :( inşallah hiç bir sorun olmaz hepimiz sağlıkla alalım kucağına bebeğimizi ❤️