aslaninannesi7 Gencoglugizem olabilir 😊 bu hamileliğim ilk ve Allah’a şükür çok rahat geçiyor. Oğlum olacak onunla yaşantımıza bağlı açıkçası.
Gencoglugizem Handemhmt maşallah o güzel prensese ona ayak uyum sağlayacak sinir etmeyecek bir kardeşi olur sağlıkla gelsin
Gencoglugizem aslaninannesi7 bence oğlan hamilelikleri çok rahat ya benim de ilk bebeğim oğlum oldu son 2 hafta kalçamdan dolayı zorlanmıştım kusma mide bulanması hiç bişey olmadı sadece çok yağlı yediğim için reflü çıktı onu da bir süre sonra aza indirdim
143i53 Gencoglugizem benimkiler arası 3 yasti enzirme bitiyo disler cikmis vc alismis oluyo iyi oluyor 2. Cocuktan sonraysa 4 5 yas iyidir 😂
aslaninannesi7 Gencoglugizem evet herkes öyle söylüyor başından beri hiç bir sıkıntım olmadı erkek dediler bunun için öyle de çıktı 😍 tek sıkıntım bel fıtığım var o ağrı yapıyor, birde idrar yolu enfeksiyonu var o canımı sıkıyor
Bergamot Gencoglugizem ikisi arka arkaya olursa onlara haksızlık olur diye düşünüyordum hep. Ama şimdi bebeğim doğduğunda büyük oğluma haksızlık olacakmış gibi hissediyorum. Keşke ikiz olaydı da tek seferde kurtulsaydım ahah 🤪
babyUras_ Gencoglugizem aralarında hemen hemen 6 yaş olcak . Eğer cesaretim olsaydı erkenden yapardım birlikte büyürlerdi hic yoktan 😂
Gencoglugizem aslaninannesi7 o bende de çok oluyor ya acayip şekilde döngü olarak enfeksiyon kapıyorum çocukluktan beri gitmeyi bıraktık doktora
aslaninannesi7 Gencoglugizem antibiyotik bile kullandım ama geçmedi nedense doğuma da daha var bebeğe zararı olur diye korkuyorum açıkçası
Foreverr Bbuusra peki normal doğumu destekleyen doktorunuz varmıydı acaba rabb’im sağlıkla kucanıza almayı nasip etsin bende ikinci çocuğumu ssvd olarak dusunuyorum tabi iki sene sonra allah nasip ederse daha 3 aylık bebeğim var 😊
Bbuusra Foreverr İlk doğum kordondan dolayı sezaryen da bunda da ara çok yakın olduğu için normal doğum ihtimalim mucize maalesef. En az 3 4 sene geçmesi gerekiyor
Gencoglugizem aslaninannesi7 olmaz ya merak etme olsaydı doktorun derdi bol bol su iç aslında ben çok su içmediğim için oluyorum sürekli