20.haftada ögrendim su azligini oligahidroamniyozis tanisi koydular arastirma hastanesindeki doktor kromozom bozuklugu olabilir amniyosentez yapalim ama suyu zaten az yaptirirsan kalbi durabilir sorumluluk almiyorum dedi yaptirmadim.Onun yorumuna göre bu suyla 2 3 hafta ancak idare eder sonra kalbi dururdu.Kafadan 10 haftaya ihtiyacin var ama 10 haftayi göremezsin dedi.Sonra özel bir perinatolog buldum gittim plesentada direnc farketti bebege kani fazla pompalayamadigi icin su azalmis hemen coraspin basladi taze sıkılmıs havuc suyu icmemi söyledi deveci armutu yedim tabi o zaman gebelik sekerim oldugunu bilmiyordum hep tükettim 4 litreye yakin su ictim cok sükür 24.haftada suyum normale döndü 38+2de dogum yaptim dogum yaptigim güne kadar suyu normal gitti.Baska sorunlar da yasadim bebegimle ilgili hep endiseyle gecti hamileligim.Ben cok agladim cok yiprattim kendimi bebegimi kaybedecegime o kadar emindim ki mezar yerini bile düsündüm ama ömrü veren Allah ol dedin mi her sey oluyor.Simdi bebegimi pusette salliyorum dua edin tevekkül edin Allah her seye kadir hic korkmayin bizim icin en hayirlisini o biliyor