SedaRonyam sonsuzmasalim Evet.. daha Yeni. Gercek mi? Dogdu dogacak yani hayirlisi olsun Insallah. Ilk cocuk mu 🙂
sonsuzmasalim SedaRonyam persembe günü heliosda yatisim yapilacak suni sanci icin hayirlisiyla🙄😊 evet ilk cocuk ☺️ 3,5 senedir evliyim ama. daha meslek yapiyordum o yüzden cocuk icin bekledik :)
SedaRonyam sonsuzmasalim hmm anladim. Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Kiz mi erkek mi 😉
sonsuzmasalim SedaRonyam bende 15 haftalıkken söylediler. Dr Storck var ona gidiyorum ben. Sen hangisine gidiyorsun?😅
SedaRonyam sonsuzmasalim Ben de daubel diye bi Doktor var Ona gidiyorum carsida o da .. bir daha ki terminim gelecek ay bakalim o zaman 15 haftalik olacak belki o zaman söyler 🤔🙂merak ediyorumm bende Valla 😉
sonsuzmasalim SedaRonyam inşallah söyler canım. burda genelde hep 20 haftalık olmasını bekliyorlar🙄 benim doktoruma da zar zor söylettirdiydim😅
SedaRonyam sonsuzmasalim insallah🙏🏻 Bakalim artik .. söylemezse eger Kiz oldugunu dusunucem 🤣🤣 kizlari gec soyluyorlarmis ya Cünkü Ben kizimda Cok gec ogrendim
sonsuzmasalim SedaRonyam belli olmuyor canım almanyada erkeği de geç söyleyen var😅 bir arkadaşımda hamileydi ona da 16 haftalıkken kız olduğunu söylemişlerdi geçen ay doğum yaptı oda😅 sağlıklı olsunlarda cinsiyetleri mühim değil
SedaRonyam sonsuzmasalim aynen canim ilk önce saglikli olsunlarda... önemli olan oder . Sonra Allah herkesin gönlüne Göre versin .🙏🏻