feridelevent_08 Progesteron dex iğne oldum akşam 7.30 da eve geldikten sonra fark ettimki iğne yerim şişmiş pörtlemiş bişey olmuş aynısını yaşayan varmı
yeni_anne2 feridelevent_08 yann etkisi falan olmasın bu konu hakkında soyle olur böyle olurr dediler mııı sıze
babycom456 feridelevent_08 eğer normal progestan iğneden bassediyosan kalçadan olandan evet o öyle icinde ödem olusmus gibi bisey yapıyo
feridelevent_08 yeni_anne2 yok hiçbişey demediler bende ilk defa bugün kullandım transfer aşamasındayım valla görünce şaşırdım
feridelevent_08 babycom456 evet evet banada aynısını dediler bugün ilk defa kullandım 42 kiloyum göbeğimde yok ama görünce şaşırdım
feridelevent_08 babycom456 kalçadan olanı bilmiyorum ama Dr göbekten yap dedi iğneyi o zmn dediğiniz gibi ödem olmuş oluyor sanırım
Leyla93- feridelevent_08 Göbekten yapılandan bahsedıyorsanız yan etkı yapmış olabılir ben hergun oluyorum oyle bır sıkıntı yasamadım
Bhrdnz feridelevent_08 yağlı bir iğne olduğu için toplanıp yayılıyor ben 3 ay kullandım hep öyle oluyordu
Leyla93- feridelevent_08 Olabılır canım bu yağlı bı ıgne ama genelde kolay dagılıyor uzanarak ve yapacagın alanı sıkarak yapmayı dene istersen hem canın yanmaz hemde şişlik olmaz belkı ben oyle yapıyorum hep🌸
feridelevent_08 Leyla93- keşke kendim yapabilsem 🥺 iğneden acayip korkuyorum hastanede yaptırıyorum hemşireler yapıyor tüp bebek sürecindeki bütün iğneleri hastanede yaptırdım ona rağmen böyle oldu Allahtan yan etki değilmiş onu öğrendim 🌹
Leyla93- feridelevent_08 Yaa kıyamam 🥹 Umarım hemen sonuc alırsın 🙏🏻 Bende senın gıbıydım asırı korkuyodum bır kere gösterdı hemsıre sonra hep kendım yapmaya alıştım daha kolay oluyo sankı 😅
feridelevent_08 Leyla93- aminn hepimiz inşallah 🤲🏻 ne güzel ya,, ben cesaret edemiyorum valla hastane bile hemşirenin biri kollarımdan tutuyor öteki iğne yapıyor 😁
Leyla93- Cıddı mısın ya 🙈😂 ben alıştım galıba normalde canım asırı tatlı ama hergun hergun ugrasamam hastahanaye gıtmeye bıde ınsulın ıgnesı ya acıtmıyoda kendım yapıyorum az korksaydın bı kere kendın dene derdım ama sen bu korkuyla deneme bosver 😂