Ahsenmom mothercup ben kaç gün vardi hatırlamıyorum, test yaptım belli belirsiz güneşte belli olan bir hayalet çizgi vardı hatta eşim çizgi yok demisti hemen kan verdim beta 9 çıktı siz düşünün 😂 sağlık ocağındaki ebeler gebelik yok demisti hatta bende var var diyordum 3 gün sonra tekrar kan verdim betam yükselmişti
Zeyomeroglu Ahsenmom bende hayalet çizgi görüyorum telefonun flasıyla eşim görmüyor çok çok ince bir çizgi umutlanmalı mıyım ?
Zeyomeroglu Bende bugun test yaptım görünürde testte tek çizgi var ama telefonun flasını tuttuğumda cok cok ince bir cizgi görüyorum sizce bende hamile miyimdir?
Zeyomeroglu Edanur0910 fotoğrafta belli olmuyor telefonun flasıyla bakınca görüyorum ama böyle flassız bakınca hiçbisey yok adetimin yarın baslaması gerekiyor genelde düzenlidir dönemim ama ne bileyim bi umutlandım ya :(
Edanur0910 Zeyomeroglu maalesef çok istediğimiz için hep olumlu bakmaya çalışıyoruz inşallah hamilesindir canım rabbim hepimizin isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
Ahsenmom Zeyomeroglu Yani bilemiyorum canım benimki de o kadar hayalet bir çizgiydi ki benden başka kimse göremedi. Hayırlısı olsun inşallah hamilesinizdir🌸
Busetacir Zeyomeroglu hayır canım ona aldanma, net görünür varsa. Silik bile olsa net silik görünür. İçinde pigment bölümü var flaşla o görünüyor
Befnnn mothercup hiç takip etmedim adetime 8 gün kala içime doğdu yaptim silik çizgiyi gördüm sonra adet günü tekrar test yaptım tam net kırmızı çizgiyi gördüm sonra kan verdim şuan 34 haftadayım 💞rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin 🤲💞
Tictack Şöyle diyim ben gusul aldıktan sonra 16. Günümde falan adet oluyordum, temizliğimin 15. Günü gidip kan testi verdim hcg 13du baya düşüktü iki gün sonra tekrar verdim yükselmişti o şekilde öğrendim ama bayaa erken öğrendim idrarda çıkmazdı bence 😊
Ebru567- Benimde 18 adet bekliyorum yumurtlama 4 eylul ama 7 gün kala kab verdim dün 1.20 çıktı inşallah yükselir çok yükselen gördüm birde diğer aylarda 0.100 çıkıyordu test bu ay 1.20 çıkınca deidm yükselecek galiba daha 18 ine var Allah bilir beklıyoruz