SanBMom Selam kızlar doğum yakın 1 tane e bebekten emzirme sütyeni aldım onu şuan kullanıyorum ama Göğüs ucu belli ediyor bana kaplı gögüs ucu belli etmeyen sütyen lazım doğurunca dışarıdada giyebilmek adına öneriniz varmı link atabilirmsniz?
Erkekannesi6 SanBMom ben hiç rahat edememiştim siz ettiyseniz ne güzel. Göğüs ucu belli olmasın diye bir süre göğüs pedi kullandım çok rahat etmiştim.
twinsmom__ SanBMom ben ebebekten kaplı olandan aldm henüz kullanmadm evde 1gün denedim rahattı fiyatı uygun olduğu için almştm uygun bişey arıyorsanız ince kaplılardan da alabilirsiniz🌸
gamzebngaa_dmr SanBMom ben trendyoldan iki tane aldım çok güzel çok rahat giydim denedim https://ty.gl/mpr70gjrxq4ja burdan bak ben 85 giyiyorum bunu 90 aldım daha büyük duruyor tabi göğüsler dahada büyüyecek süt oluşmaya başladığında biraz daha büyür ben çok beğendim
Cemre44 Dagi aldım daha fazla almadığıma pişmanım. Göğüs ucu için bi şey diyemem ped koyuyorum çünkü ben
feldspar H&m’in mama serisinde %100 pamuk emzirme süryenleri var. Sonunda aradığım sütyeni buldum dedim alınca 😍
feldspar feldspar göğüs pedine de gerek yok. Dolgusuz ama meme ucu belli etmeyecek bir kalınlığı var.
Gul-5757 feldspar bence de H&M ben de severek kullanıyorum evde de uyurken bile rahat ediyorum kalın olmasına rağmen kendi bedenini al alacaksan mesela doğum öncesi 75 b ise emzirme için de aynı bedeni al emzirme için olduğu için büyük kalıbı 2 tane 900 liraydi ben aldığımda
Erkekannesi6 SanBMom sıcaktan olabilir ben ocakta doğum yapmıştım hiç rahatsız etmemişti, e bebekten de aldım pentiden de aldım ama emzirme sütyeni başıma bela olmuştu ondan vazgeçtim. 😂
ReyhanCn SanBMom penti bu işte çok başarılı mama serisi var Şuan indirimde ben de ondan aldım tavsiye ederim size linkte bırakıyorum https://ty.gl/gciqlgw3d03yk
yeni_anne2 SanBMom benn anne sütü veremıycem ozel bır sebepten ötürü benden kaynaklı sadece mama vericem ama obur turlu sütüm de gelirse emılmedıgı ıcın benı rahatsız eder degil mıı bunun ıcın nasll bı çözüm bulabilirim 🥺🥺
Ozlemsrkytn Ben de almadım henüz doğum çok yakın ama bir türlü karar veremiyorum emzirme atleti mi alsam sütyen mi alsam yoksa normaller çok mu rahatasız eder bilemedim. Bir de fiyatları çok pahalı
SanBMom Ozlemsrkytn ben 2 tane emzirme atleti aldım tecrübeliler kışın iyi oluyor dediler trendyoldan aldım çok rahatlar bluz giymeseniz bile sabahlık yada hırka giyip rahat emzirirsiniz diye düşünüyorum birtanede e bebekten emzirme sütyeni aldım hamileliğim boyunca kullandım ama gögüs ucu belli ediyorlar dışarı çıkarken hep sorun yaşıyorum ondan 1 tane faha almam lazım
SanBMom Gul-5757 hamilelikten önce 85b giyiyordum ama şuan 95 b giyiyorum o zaman 85 b mi alsam uygun olur? Birde hangi modeli bir sürü çıkıyor mümkünse foto atabilirmisiniz
SanBMom yeni_anne2 yani benim görümcemde emziremedi mama verdi çok ağır geçti onun doğumu ilaç kullandığı için bir süre sütü geldi hatta sağım yapılmadığı için sıtma tuttu ama zamanla kesildi emilmediği için sanırım arada sağmak gerekli yoksa mastit mi deniyordu onu olma riskiniz var