Ceycey1881 Kubrabsyg yarin basliyim canim yapma ya doktorum kanala inmezse sezeryana alirim dedi korkuyorum
Kubrabsyg Ceycey1881 özel ise zaten direkt bunu söyler. Sabah uyanınca yatakta direkt 20 dakika dur. Gün içinde sürekli dur. Yerleri hep eğilerek sil. Benim som saatlerde kanala girdi o yüzden çok dert etme. Son dakikaya kadar bekle direkt sezeryana alma taraftarı doktorlar
Ceycey1881 Kubrabsyg evet canim özel, doktorum diyor bende normal olsun istiyorum ama kanala girmezse sezeryana alırım. Hic demiyor egzersiz yap. Hic bir sey yapma diyor bana. Riskli bir hamileligimde yok. Cok istiyorsan sadece yürü diyor
Elifinannesi33 Ceycey1881 40 haftayı doldurana kadar bekleyin sorun yoksa daha erken ki bende 40. Haftadan sonra indi ve doğdu
Ceycey1881 Elifinannesi33 canim ben yinede evde yerleri elimle silmeye baslayacagim insin aşağı diye son dakika donmezse daha çok strese girerim ya suan bile stres yaptim düşün
Elifinannesi33 Ceycey1881 strese girmeyin hiç yine yapın yapacağınızıda bebek istediği zaman doğuyor.