hulya98 elifbsraaa1 evet onlardan yiyenlerde kist olayını duyuyorum dikkatli kullanmak lazım sadece adet sonrası 14 gün
hulya98 Nur67 dikkatsiz kullanınca evet kuzu kadinlar kulübünde okumuştum kullanmak istemistim öyle okuyunca kullanmadım korktum
elifbsraaa1 _Nazendeem bende prolaktin yüksek olduğu için ovulasyon testi sürekli koyu çıkıyordu satan kişilere sordum sen kullanma hormonlar yanıltır dedi. O testlerde sürekli koyuydu arada açık renk
hulya98 elifbsraaa1 bence zaten çok saçma o testler ilk hamileliğimde ovusladyon testi çift çizgi bile değildi o gün hamile kalmistim. 🤣
elifbsraaa1 Nur67 yok bende bi etki göstermedi zaten çok kist vardı yine aynıydı vajinal ultrasonda geçen ay artmadı yani etkisi olmadı
BabyPelargos Beybiler hava değişimi antibiyotik kullanımı da etkiliyor malum Eylül geldi sonbahar belki
elifbsraaa1 BabyPelargos gebelik düşüneliden beri yani 4 5 aydır ilaç almıyorum ağzıma 🥲 ağrı kesici bile
hulya98 elifbsraaa1 nasil cok kist var sende onu anlamadim arkadasim. Kist dediğin pcos mu yoksa yumurtalık kisti mi
elifbsraaa1 Nur67 ben sadece sabahları içmiştim ama doktor bunlar bi işe yaramaz dedi, şimdi şöyle kuzum sen hayır suyu içersin ama bi değerini düşürür diğerini yükseltir. Aktar doktor değil bence doktoruna danışarak ilerle yada fitoterapiye başvur
elifbsraaa1 hulya98 2016dan beri pcos var ve amh neden böyle bilmiyorum baya sordun üşenmedim buldum sonucumu 😃
Nur67 elifbsraaa1 ona bakılırsa doktorlar imkansız bebek olmaz sizin diyip gönderiyorlar veya tüp bebek bile tutmaz diyorlar burda çok var oyle olan arkadaşlar kendiliğinden hamile kalıyorlar sonra. Allah nasıl isterse oyle olur fikrimce :)