elifbsraaa1 _Nazendeem normal Esraydnn prolaktin süt hormonu zaten göğüs çok hassas uyarıldığı an artıyor değer
rozamomy Esraydnn canım benim değerimi 37 ydi doktor hiç önemsemedi bile, takma önemli değil stres bile artırıyor bu hormonu dedi. İlaç kullanmadım takmadım da, kendiliğinden gebe de kaldım çok şükür. Demem o ki stres yapma yoksa daha çok artar
Esraydnn rozamomy yaa aynı şeyleri ben de yaşıyorum işte şimdi ve hamile kalamama sebebimi buna bağladığım için acaba başka doktorlara gidip zorlasam mı ilaç yazmaları için diyorum. Sen değerin ilaç kullanmadan ne kadar sürede normale döndü ve hamile kalabildin canım?
rozamomy Ve şunu da ekliyim eşinle ilişkiye girdikten sonra test verdiysen bile yüksek çıkar uyarilmadan kaynaklı
Esraydnn rozamomy canım bana farklı zamanlarda yani şu 5 ay içinde 3 kez test yapıldı hepsinde yüksek çıktı ya, bir de sende yan etki olarak baş dönmesi var mıydı?
rozamomy Esraydnn ben ilk testten sonra bi daha tahlil vermemistim canim, dediğim gibi doktorum önemsemedi ben de onemsemedim. 90 larva 100lerde bi değer olsaydı onemserdik demisti
rozamomy Esraydnn benim bi arkadaşımın da 27 ydi değeri doktoru hemen ilaç falan verdi kız iyice stres yaptı derken 45 e kadar yükseldi. Sonra ilacı bıraktı bir iki ay sonra hamile kaldı
Tomurcuk123 Esraydnn bnim ki 40 yükseldi ilaç kullanmadım dediklerini yaptım 3 gün sonra 30 oldu göğüs hassas olduğu için dokunmayaya çalıştım sütyen giymedim gece gunduz dikkat ettim süt peynir yoğurt süt ürünlerine dair hicbisey yemedim doktorum böyle devam et gittikçe düşer dedi
Esraydnn Tomurcuk123 anladım canım ben de dikkat edeyim bunlara, inşallah bizi daha fazla uğraştırmadan düşer 🫤
Esraydnn rozamomy ilaca rağmen stresten dolayı ne kadar yükselmiş ya, demek ki stres gerçekten çok etkiliymiş bu hormon için 🙁
Esraydnn Mrv_123_bg bana yazmaya gerek duymadı işte kendiliğinden düşmesini bekleyeceğiz dedi, yazmasını istedim daha kesin ve kısa zamanda sonuç almak için ama yok 🫤
Tomurcuk123 Esraydnn stresten uzak dur süt urunlerini fazla tükeme göğüsüne fazla temas olmasın düşer kafani rahat olsun gönlünü ferah tut cnm
Tmutluu Esraydnn benimde 4 defadır kan veriyorum çok yüksek değil ama 35 lerde prolaktin hormonum. Mr çekildim hipofiz bezinin orada nodül olduğunu söylediler. Beyin cerrahı endokrin doktoruna gitmemi ilaca başlamamı söyledi endokrin doktoru gerekli görmedi yüksekliğinin gebeliğe engel olduğu söylendi henüz 2 aydır bebek deniyoruz umarım hiçbirimiz sorun yaşamayız.
Esraydnn Tmutluu yani ben anlamıyorum yüksekliğin gebeliğe engel olduğunu söylüyorlar ama yine de ilaç yazmıyorlar, ben de aynı durumdayım da nedenini anlayamıyorum 🙁
helloandhello Esraydnn çocuk sahibi olmak istiyorsanız prolaktin yüksekliği engel oluyor ilaç yazmıştı benim doktorum