beautifulgirl 21 haftada kontrole gittiğimde Kızlar crl 110mm 16w6d fl32.3 19w6d yazıyor. Pazartesi günü gittiğimde geri gelişimi diye kons attılar o zaman da küçük değil mi şehir hastanesi takipliyim
melektb beautifulgirl crl dediği yer baş ile popo arasındaki uzunluk 16 hafta 6 gunluk gösteriyormuş diger ölçümü bilmiyorum oda 19 hafta 6 günlük diyor. Onun dışında gelişimini felan bilemem canım bildiğim kadarıyla yorum yaptım. Gelişim olarak siz nasılsınız minyon musunuz babası nasıl bunlarda önemli minyon bir bebekte olabilir sağlığı yerindeyse
Cihangir09 beautifulgirl crl baş popo arası mesafe demektir ve doğru ölçüm yapıldıysa en az 3 haftalık gerilik var ama yanlış ölçüm de yapılmış olabilir
Drfatma beautifulgirl merhaba hayır malesef ben de kendi doktorumun dediklerine göre hareket ediyorum aralıkları falan bilmek lazım ben psikiyatri doktoruyum
melektb melektb fl uyluk kemiği uzunluymuş canım cihaz farklılık gösterebilir başka bir doktora daha gözük cihazlarından emin değilsen canım yanlış ölçüm de olabilir
beautifulgirl melektb bende bakıyorum internetten ama kafam i kadar karıştı ki 21 haftamda geriyse bana bişey demediler 😔24 gittiğim doktor söyledi gerçekten ihmal mi ediyorlar bilmiyorum 🥺
melektb beautifulgirl inşallah güzel haberler alırsınız canım daha küçük bebeğiniz doğana kadar anne karnında iyilesebiliyorlar cok sahit oldum
melektb beautifulgirl eski görüntülerine bak crl kısmına ordaki haftada ne yazıyor hep mi geriden geliyordu yoksa biranda mi oldu
beautifulgirl melektb inşallah canım Allah razı olsun bakalım amniyosentez yaptıracağım yine de bakalım
melektb beautifulgirl yani gelişmiş yeni bir hastane mi bilmiyorum ben ankarada oturuyorum. Cihazlar eskiyse yanlış ölçüm olabilir diyecektim de size