Hacerr Cansuata benbenben yanlız yaptığım bişeyde yok bi damla zor geliyor sanırsın iki saattir sıkışığım 🤦🏻♀️ Çok sinir bozucu bi durum
Fadiiiik Cansuata tuvalet ikinci ev gibi oldu😂😂 çıkıp 30 dakka sonra tekrar giriyom çok kötü bişey bitmek bilmiyo😂 ama normalmiş hamilelikte
Burcu35 Cansuata hamileliğimin başından beri tuvalette yaşamaya başladım 36 olduk daha çok yaşamaya başladım😂 herkes dalga geçiyo artık gittiğim yerde bile önce tuvaletin yerini öğreniyorum😂
Cansuata Dizdar inanirmisin gecen okadar girip ciktimki en sonunda uyuya klmisim esim seslenmese heralde bi sat uyurdum😂abartisiz bes. Dk falan dlmisim
Mavisilegamzeli Tuvaletten yazıyorum arkadaşlar😳 🙌🏻 Bıktım usandım artık tam çişim bitti derken üstümü toparlayıp ellerimi yıkamamla tekrar sıkışmam bir oluyor. Banyo da buz gibi tuvaletimi bitirene kadar donuyorum soğuktan tutuldum sırf tuvalet için Petek mi yakayım yani😂😂😂 Bu arada yarın 40. Haftama giriyorum 🤗
Cansuata Mavisilegamzeli allah yardimcimiz olsun allah bize sabir versin cok zor bir durum . Normal dogumumu bekliyorsun
Eminer Mavisilegamzeli ay bende 18 haftalik hamileyim tuvalatten odaya gelinceye kadar tekrar geliyor yoruluyorum artik
Cansuata Hacerr bide gece uyumaya calisyorum sag tarafa uzanmissam sola donmeye korkuyorm dondugum an tuvaletim geliyor cnki☺️☺️
GamzeTKN Bende wc de yaşıyabilirim bıraksalar. Fayansları ezberledim hangi fayansta ne şekli var fenayım :)
Cansuata Fadiiiik allah bize sabir versin ne edecez bazen diyormki cok fazla sivi tuketmiycem sirf tuvalete girmim dige ama malesef tuketsende tuketmesende giriyoz
Fadiiiik Cansuata aynen artık Doğuma kadar galiba böle idare edces dışarıya cıkasım gelmiyor bazen bu nedenle cok sıkışıyo insan😂😂 tüketmesende geliyo cnm
Nezahatozen 14 haftalık olucaz yarın ama 1 bardak su içiyorum 2 dakika sonra gidiyorum tuvalete çok gelse bide içim yanmayacak 2 litre ictim şuan devamlı tuvalete hele ki uykuda gelen tuvalete çıldırıyorum artık 2 kere kalkıyorum
Cansuata Nezahatozen kizlar erkek bebekler cok tuvalete gecirirmis kiz bebekler daha nadir tabi kisiden kisiye degisiyor