Hasret3449 Mekselina49 tabiki benimki iki doktor da özeldi bana kız dedi sonra kendi doktorum erkek dedi şuan erkek biliyoruz
Mekselina49 Hasret3449 özelde mi denildi özel yanılma yapıyor mu acaba bana devlet bi erkek bi kız dedi özelde kız dedi ama ben erkek gibi hissediyorum😂
Mekselina49 Hasret3449 valla bende biri kız biri erkek özele gitin kız dedi ama valla hep erkek geçiyor içimden çünkü kızıma benzemiyor bu hamilelik
Nisa51 Bizede bakarmisiniz 15 haftalik doktor tahmin yapti ama emin değilim haftaya bakalım tekrar dedi çok hareketli ama kiz gibi dedi benim içime hep erkek doğuyor geçen hafta devlet gittim verdiği resimde çıkıntı vardi pipi gibi bende anlamadım 😒
Nisa51 Mekselina49 bende aynı durumdayım iki tane kziim var çok kötü geçti şimdiki hamileligim çok rahat hamile degil gibiyim aslında hayırlısı olsun
Mekselina49 Hasret3449 çünkü bende biri kız biri erkek dedi özele gitim kız dedi ama ben erkek hisediyorum 😂
Hasret3449 Mekselina49 bana 12 haftada %90 kız dedi 15 haftada erkek dedi 17. haftada tekrardan kız denildi 18. haftada tekrardan erkek dedi ve pipisini gösterdi artık değişmez dedi ama ben artık inanmıyorum ve detaylıyı bekliyorum😄