Gayearasatalay Kızlar geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var lökasit 3 pozitif 500 mg cefax kullandım ondan mnce 500 mg Aksel şimdi 1000 kullanacağım bir hafta arayla ne kadar sağlıklı olur ya 😭😭
Cihangir09 Gayearasatalay enfeksiyondan daha riskli değildir büyük ihtimalle korkmayın çok geçmiş olsun
Selothatun Gayearasatalay bende yakın zamanda ağır bir grip geçirdim 1000lik kullandım. 3 günde toparladım. Doktor zaten hamilelere göre olan ilacı yazıyor merak etmeyin
aslaninannesi7 Gayearasatalay Aksel yazdı doktorum onu kullandım idrar yolu enfeksiyonu için. Aslında hiç kullanmak istemedim ama bu enfeksiyon da tehlikeli olduğu için mecbur kullandım umarım kullandığımıza değmiştir
Nuib Gayearasatalay 29 haftaligim şu anda gribim bende kullanıyorum 1000 mg croxilexs diye hastalık bencede daha zor Dr lar bişey olsa yazmazlar bize bu ilaçları yani sanmıyorum
Gayearasatalay Cihangir09 ama bu kadar sık Selothatun ne yapacağım öecburum artık 500 mg olanlar fayda etmedi zararlı olsa kendi vermezdi dimi inşallah sağ sağlim atlatırız şu süreci 🥹🥹
Gayearasatalay Selothatun umarım sizin gibi ben de faydasını görürüm inşallah bu süreci ben de atlatabilirim 🥹🥹
Gayearasatalay aslaninannesi7 benim fayda etmedi canım 2 kez kullanmama rağmen umarım senin faydası olmuştur şimdi 1000 lik kullanacağım mecbur 🥹
Selothatun Gayearasatalay çok geçmiş olsun inşallah sizde hemen atlatırsınız mg yüksek zaten daha çabuk iyileşirsiniz