Burcucalar Merhaba kızlar ben özel sektör de çalışıyorum vardiya var biz de. Sabah 09:00/18:00 bir de 12:00/21:00 olmak üzere. Ama hamile çalışanların akşam 20:00 dan sonra çalıştırılmaları gece çalışmasına girdiğinden çalışmaları yasal olarak yasakmış. Bu şekilde olup rapor alan var mı doktorundan?
Hulya57 Burcucalar bende 2 wardiya calişiyrm ama rapor gibi bişey almadım henüz yasak die biliyorum ben de
Burcucalar Hulya57 evet yasak normal de ama bunun için doktordan bir rapor gibi birşey almak gerekiyormuş sanırım. İşin o tarafını merak ediyorum.
Hulya57 Burcucalar bende istemiyorum gece calişmak iyi olur aslında böyle bişey warsa almak gerekir tabi biizm iş yerinde gecerli saymazlar ☹️
Burcucalar Hulya57 mecbur sayacaklar canım. İş yer ayrımı yok bu kanunda . Belgeni verdiğin andan itibaren vardiyanı ona göre ayarlayacaklar.
Hulya57 Burcucalar yok canım kontrole giderken bile izin wermıyolar bana rapor alıyorm geçerli saymıyolar hasta olsamda zar zor kalkıp gdyrm yoksa 1 güne 3 gün kesiyolar