Buselisss Kızlar 6+4 gebelik kahverengi kanamam vardı , Doktorum progestan 200 mg yumuşak hap verdi . Ağızdan değil de Vajinal yolla almamı istedi. Daha önce kullanan var mı? Vajinaya doğru İterken parmağımızın girdiği yere kadar mı itmemiz lazım?
Mery6619 Buselisss ağızdan alınca çok yan etkisi oluyor. Kullanmadan önce ellerinizi iyice yıkayın parmağınızın bir bogumu girecek kadar itin vajinaya
--sy Buselisss ben çok kullandım ilk aylsrımda da 20li haftalarımda da fitil iğne her şeyini kullandım, günde üç kere kullanıyordum ben. itebildiğin yere kadar it, sonrasında 5-10 dk uzanırsan iyi olur diğer türlü dışarı akıyor
fairytale_ Buselisss ağız yoluyla alımında cok yan etkısı var ama vajinal yoldan hem tedavi cabuk ılerlıyormus hemde yan etkısı yok ben kullandıgım zamanlarda eldivenle yapıyordum ıtebıldıgınız kadar ıtmenız lazım ve yattıgınız zamanda olması lazım kı ılac gerı gelmesın
Betulerdem21 Ben hep ağızdan kullandım bı kaç kere vajinal denemistim. Agzidan baş donmesi disinda bı yan etkisi olmadı bana ama kanama varsa doktor vajinal dediyse o şekilde devam etmelisiniz. Evet en son gidebildigi yere kadar itin. Sağlıkla gelsin bebeginiz
Mery6619 BabyPelargos dr bi risk görünce eşle ilişkiyi yasaklıyor. Progestanida daha ileriye itmenin bi anlamı yok bence 2gebeligimde de kullandım hâla kullanıyorum bi çok dr bana 1parmak boğumu dedi
kubccc61 benim doktorum ne kadar elini de yıkasan eldivensiz kullanmanı istemiyorum dedi. Günde 2 kere eldivenle kullanıyorum bende