Freefam Merhaba kizlar ozgur hocaya gidip yakin zamanda pembe mavide dogum yapan var mi ne kadar odediniz acaba
annembebegim Freefam merhaba ben de Özgür beye gidiyorum ve doğumuma kadar fiyat ne olur bilemiyorum 😅🥹 temmuzda o zamanın güncel fiyatı 80 bindi 😅
Freefam annembebegim kac haftaliksiniz dogum ne zaman gorunuyo cok merak ediyorum fiyat ne olacak insallah zamlanmaz suanki hali bile fazlaymis
annembebegim Freefam evet çok fazla benim daha 5 ay var şubatta nasipse sizin ne zaman? Hastane ile görüştüm dışardan gelen doktorlar için fiyat sabitleme yokmuş
Freefam annembebegim bizim de aralik ortasi gibi insallah doktorumu cok seviyorim ne kadarsa vericez mecbur da yine de cok para gercekten normal ya da sezaryen fark ediyormuymus ya da paket falan yapmislar mi icerigi neymis ben hic arayip gorusmedim henuz
annembebegim Freefam paket de yokmuş maalesef. Sadece; eğer hamile olmadan önce var olan özel sigortanız varsa doğumda hastanenin alacağı tutar üzerinde bir düşüş oluyor sigorta sayesinde. Onun dışında o anki güncel fiyatı ödemekten başka bir çare yok. Benim sigortam yok mesela
annembebegim Freefam sizinki yılbaşından önce o yüzden belki şuanki fiyattan çok farklı olmaz. Sezaryen mi olacaksınız? Ben sezaryen istiyorum ve Özgür hoca yapsın çok isterim, kolay toparlanayım iz kalmasın vs ama bakalım düşüneceğiz
Freefam annembebegim sezaryen istiyorum ben de evet daha once kayiplarim oldu normal dogum yaptigim bi bebegimi de kaybettim simdi cok korkuyorum suni sancidan falan baska doktora da guvenim kalmadi ozgur hoca bulmustu kaybettigim bebegimin hastaligini da o yuzden ben kesin ozgur beyde yapicam dogumumu insallah daha zamlanmaz durup durup zam da geliyo bilemiyorum o yuzden
Dogproff Freefam Özgür hocanın asistanının verdiği fiyat , iki hastane sunmuştu birisi 50 birisi 55 bin
Freefam Dogproff aa cok iyiymis acaba haziranda mi zam geldi ben de henuz sormadim zamani var diye ama merak ediyorum