Mrvtrk Merhaba kızlar. Göğüs ucu kremi alcam ama lansinoh mu mustela mı alayım karar veremedim. Fikirlerinize ihtiyacım var. Siz hangi markayı tercih ettiniz? Farklı bir marka tercih ettiyseniz onu da öğrenmek isterim.
Cosimaniehaus Mrvtrk lansinoh küçük boy aldım bir de incia aldım. Gümüş kapak da aldım. Henüz doğum yapmadım.
Aybukealtintas Mrvtrk merhaba, lansinoh u deneyimlemiştm daha önce ama hiç bir etkisini görmedim acıkcası, şimdide mumsy natural aldım dogumdan önce kullanmaya basliyacagm umarım faydasını görürüm
Jasmine_can 1gulsmacar her emzirmeden sonra kullanıyor msnz? Bir de emzirmeden önce memeyi kremden arındırmak gerekiyor mu?
Hul3010 fatmaaaas yeterli çok azıcık sürünce bile çok etkili bende küçük boy kullandım hala bitmedi ikinci gebelikteyim yine onu kullanacağım
Mrvtrk Cosimaniehaus bende gümüş kapak aldım. Yeterli olmaz diye kremde almayı düşündüm. İncia nasıl acaba . Onunda yorumlarına bakayım
Cosimaniehaus Mrvtrk içerik olarak temiz üç dört kere kullandım yumuşatıyor yani ama okuduğum kitapta içeriğinde lanolin olan bir göğüs kremi alın yazıyordu. İncianın içeriğinde lanolin yok ama onun gibi etkili başka bir şey vardır belki. Riske atmadım o yüzden küçük boy lansinoh da aldım ben.
Balgiller Mrvtrk temiz içerikli olduğu İçin bende ıncıa aldım henüz kullanmadım lansinoh beni rahatlatmamıştı ilk doğumumda şimdi gümüş kapakla da desteklicem
Kubrakaraduman Ben henüz doğum yapmadım ama lansinoh sipariş ettim bekliyorum doğum öncesi kullanmaya başlayınca iyi oluyor diye duydum onu baya övdüler
Mrvtrk Kubrakaraduman evet doktorum da 36da başlayabilirsin dedi. Bende 36+5teyim artık baslamam gerek
Cosimaniehaus Mrvtrk aslında 21 aralık ama geç döllenme diye 28 aralığa güncellemişti doktorum en başından. Adet düzensizliğim olan dönemde hamile kalmıştım. Doğum şekliniz belli mi? Ben çok kararsızım🥲
Mrvtrk Cosimaniehaus 🥲 henüz belli değil. Bende çok kararsızım ilk gebeliğim korkuyorum baya. Cumartesi günü çatı muayenem var o zaman belli olacak. Bir tanıdığım prenses doğumu çok övdü biraz ona yöneldim gibi . Ama her şey o gün belli olcak. Sizin ne zaman?
Cosimaniehaus Mrvtrk ben de cuma günü gideceğim doktora o doktor başka bir doktora yönlendirecek doğum için. Pazartesi de ona gideceğim o zaman belli olacak benim de. İlçede kliniğe gidiyorum il merkezine gideceğim özel hastaneye .Mesafe var o yüzden sezaryene kayıyorum daha çok. Arabayla 2 saat falan hastane. Doğum başlasa nasıl geçer yolda sancıyla bilmiyorum😐