Nissyoo Kızlar şuan 16. Haftadayım bugun kontrole gittim bir ay sonra gel dedi ama detaylıyı dışarda yaptırıcam ilk doktora muayene olup sonramı detaylıya gireyim yoksa detaylı sonucu ilemi doktora gideyim ve 20 de mi 21 de mi gitmeliyim
fairytale_ Nissyoo 20. Haftada detayliya gidip ertesi gunu yada diger hafta doktorunuza gidebilirsiniz. Ben takipli olduğum hastanede yaptirdim doktorum bir sorun yoksa bir ay bana gelme demisti detaylidsn sonra yarin gidecegim kendi doktoruma 2 ay oldu gitmeyeli kendi doktoruma.
Cihangir09 Nissyoo detaylı yaptırın sonucuyla birlikte gidin bence tekrar tekrar gitmeye gerek kalmasın en azından
Nissyoo Yeniyeniden 18 de doktorunuz birşey gordugu icinmi istedi acaba bana 20-21 de yaptır dedi de ilk detaylıyamı yoksa doktoramı gitmeliyim onu bilemedim
Mervealya1992 Nissyoo evet kendı doktorın gormek istiyor ama detaylıya bakan zaen sana herşeyi acıklıyor iyimi kotumu diye
Lalalalaa fairytale_ evet benim doktorum da öyle dedi. Medipol megaya gidiyorum. Geçen ay muayene oldum en son 3 haftaya detaylı dedi. Detaylıya girdim, şimdi 1 ay sonra da ona randevu aldım tekrar sonuç göstericem
fairytale_ Lalalalaa bende medipol bahcelievlere gidiyorum perinatolojiyide orada gittim hem uygundu hemde doktorum onerdi. Sanirim megada fiyatlar cok pahali🥲
Lalalalaa fairytale_ ay canım mega da 6800 dü. Bahçelievler medipol Reyhan hanım 3500 dü bende sordum ve Bahçelievler medipol e dün gittim hatta detaylıya 😂 ama doktordan çok da memnun kaldım diyemem ya biraz suratsız gibiydi 🫣
fairytale_ Lalalalaa evett doktor biraz suratsiz gulmuyor amaa isinde iyi diye düsünuyorum bende ona gitmistim 20. Haftamda memnun kaldim acikcasi hem ozele gidiyorum hemde devlete devlettdede takipliyim diye devletinkinede gidip bakicam😂
Lalalalaa fairytale_ ya ben devletten randevu bulamadım hiç. Çam Sakura dibimde ama bulamıyorum. Şu an kaç hafta oldunuz peki canım ? Ya işinde iyi olması yeter inşallah sorunsuz bakmıştır 😍
Cosimaniehaus Nissyoo detaylı ultrasonu başka doktora yaptırmıştım 22. Haftada ve çok iyi bir haftasa gelmişsin doktorun mu yönlendirdi demişti perinatoloji doktoru. Bu hafta en ideali demişti.
fairytale_ Lalalalaa evett cok sukur sorun cikmadi🥰guzelce ilgilendi 20. Haftamda gitmistim simdi 24. Haftamdayim cuma gunude kanuni hastanesinde var randevum hakkim vardi degerlendireyim dedim🌸
Lalalalaa fairytale_ bende şu an 22 deyim bakalım ❤️ çok iyi denk gelmiş bi de orda baksınlar. Detaylı dan sonra benim çok karnım ağrıdı yalnız bastırıyor ya etim acıyor iki gündür 😂
fairytale_ Lalalalaa evettt cok bastiriyor😃 suanki aldigim doktorunda yorumlari cok iyi bakalim nasil ilgilenicek 😂