_Mother_ HazelSeren öyle valla tutmadı benim ablamın 5 çocuğu var 5 i de doğru çıktı 6 da durdu sallanmadı benimde kız kız erkek çıkıyor sonra duruyor 2 kız da tutuyor aslımda bu 3. De bir hata var 😅😅
Mzzz HazelSeren o dediğinin hiç alakası ben 2 hamileliğimde rahattı 2side kız arkadaşımın iki hamileliği çok kötü geçti 2side erkek
HazelSeren _Mother_ benım oğlumda tutmuştu ama bunda şuanlık yuvarlak cinsiyet öğrenmedik daha bakalım🥰🥰
Zeynep9120 _Mother_ meraktan bende yaptım şimdi ileri geri gitti cinsiyet belli olunca yazarm tutup tutmadgnı bitane kızım var keske ondada yapaydm😂
_Mother_ Zeynep9120 benim kızlar tutuyor valla doğru bunda erkek çıkıyor ama doktor kız dedi tutmadı o yüzden 😅 sağlıklı olsun inşallah
Zeynep9120 _Mother_ ben tüm gebeliklerime niyetlendm 3 gebelık cktı ılkı 8 haftalktı kalbi durdu o erkek cktı ikinci kız cktı ciddende kızım var buda erkek cıktı daha cocugum olcakmı diye niyetlendm yuzuk öylece durdu kaldı Allah isteyene versn 😂
babyiscoming_ HazelSeren yüzükle anlaşılacak bir şey değil ki zaten %50 şans var 😂 benim kızdı yüzükte bebeğim erkek 🥰
_Mother_ Zeynep9120 benimde aynı kız kız erkek çıkıyor sonra yüzük duruyor Çocuk 18 haftalık iken düşük yaptım kızdı evet Çocuk kızım var 3.5 yaşında Çocuk erkek görünüyor ama doktor kız dedi 4 çocuk görünmüyor 😅😅 şaka gibi artık rabbim hayırlısını nasip etsin yapacak bir şey yok sizin gönlünüzce olsun inşallah
Zeynep9120 _Mother_ yaa kaç haftalıksın acaba olsunn hepsi evlat ya sağlıkla dogdunlar hayırlı evlat olsunlar çook şanslısınz bence 😍
_Mother_ Zeynep9120 aynen hayırlı evlat olsun bu herşeyden daha önemli çok şükür ki evlat sahibi oluyoruz rabbim nasip ediyor bu daha büyük bir mükafat 19 haftalığım
ykaya18 Benim tuttu. İnternetten bakmıştım atıyorum önce daire döndü sonra düz gitti ise ilk bebek kız ikinci erkek demekmiş 😂😂😂
HazelSeren ykaya18 aa öyle mi yorumlanıyor o o zaman doğru benım ilk duz gıttı oğlum var zaten ikinci yuvarlak gıttı demek kızım olucak😀😀