beautifulgirl Beyinde koroid pleksus kist kalbinde sol ventirikulerde hiperekojen odak noktası var gelişimi 4 hafta geri kalmış crl kısa fl geri yarın amniyosentez olacağım. Benzer şeyler yaşayan var mı gerçekten çok çıkmazdayim .
Busekrtl beautifulgirl Canım hiç bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun inşallah her şey güzel olur üstte kalsın diye yorum yapıyorum
Hasret18ayaz beautifulgirl eğer bebeğinizin bir rahatsızlığı olduğu kesinlesirse ondan vazgececekseniz amniyosentez yaptırın cazgecmeyip her türlü doguracaksaniz yaptırmayın tavsiyemdir
Hasdilq Bir kaç hafta daha tutar sizi tahminen ama ayağa kalkmayın uzanın bacaklar hava da olsun bir ay bile bir aydır anne karnında umarım bir sıkıntı çıkmaz sağ Salim alırsınız kucağınıza Hasret18ayaz
beautifulgirl Morsalkim hayır bilgi vermiyorlar bilmiyorum kaçıncı haftada kaldığını bile söylemediler. Crl ölçümü biliyor musunuz acaba 21 haftada gittiğimde 110mm çıkmış yanında 16w6d yazıyor fl de 19w6 da diyor o Zaman bişey demedi pazartesi günü 24 haftamda gittim bana kons attı hemen gelişimi geri diye
Morsalkim beautifulgirl detaylı ultrason yaptığında doktor demedi mi bu çocukta bu sıkıntı var geçebilir de gecmeyebilir de hiç mi açıklama yapmadılar size :( sizin için hassas birşey
beautifulgirl Morsalkim sıkıntı var amniyosentez yaptır istersen dedi bende bir ay önce kabul etmedim pazartesi günü gittiğimde gelişimi de geri kalmış bu sefer amniyosentez kabul ettim mecbur ne yapayım bilmiyorum 🥺
Munevver_kaplan_33 beautifulgirl ne gerekiyorsa onu yap sonra bir şey olur en azından ben elimden geleni yaptım o halde böyle oldu diyebilesin kendine ama inssallah sonuçların temiz çıkar keyifli haberlerini alırız burdan inssallah kendini sıkıntıya kattikca cocukda sıkıntıya giriyor sakin olmaya çalış Cnm Rabbim safi ismi hürmetine şifasını versin yavruna