_Mother_ Zeynep3 31 yaş temmuz ayı kız bebek canım Evet çoğunluk tuttu benim hepsinde erkek görünüyordu sadece burda kız ve kızım oluyor
Zeynep3 _Mother_ ay maşallah sağlıkla gelsin buradaki herkes bana erkek dedi ultrasondan sen ve ebaki kız dediniz bakalım 😀 Ultrasondan anlarsan baksana bi 🥲
_Mother_ Zeynep3 9 haftalık usg den anlamıyorum ben 12 14 arası nub tan anlıyorum sadece gönlünce olsun
_Mother_ Asiye123 hamile kaldığın yaş ve ay her ikisi çift ise kız biri tek biri çift ise erkek oluyor
04052016mh _Mother_ ilk bebeğim biri tek biri çift erkek, ikinci bebeğim ikisi de tek oda erkek 🤷🏽♀️ şimdi 3. Biri tek biri çift bakalım cinsiyet ne olacak 😊
_Mother_ Iraz keseden anlamıyorum canım maalesef zaten tutma ihtimali de olmuyor kesenin gönlünce olsun inşallah 💝
Minicikbal 1srpl hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin🦋🩵 Benim de sayfamda var ultrason görüntüleri bakabilir misiniz fikrinizi merak ettim ben de sizin gibi erkek hissediyorum
1srpl Minicikbal baktım da öyle anlamıyorum ben zaten resimden, ama ultrasonlarımız benziyo yani kese olarak olmasada bebek duruşumuz inşallah sağlıklı olur ♥️