Moomtoobee Arkadaşlar doktorum fetal dna istedi 12. Haftada şuan 7+4um nasıl yapılıyor sadece kan vererek mi inşallah riskli Bi durum çıkmaz guatrim malesef çok yüksek ilacla düşürmeye çalışıyoruz 😐
selencinaar Moomtoobee istanbulda mısınız? Evinize kadar geliyorlar siz gitmiyorsunuz bile. Bir tüp kan alıyorlar 10-12 iş gününde çıkıyormuş bende yaptıracaktım lakin hastaneye yatırıldım o haftalarda günüde geçti bende vazgeçtim 🤭
Moomtoobee Fetal dna yaptıran varmi doktorum 2li veya 3 lu tarama testindense bunun daha kesin sonuç vereceğini söyledi
Aslaninannesi_ Moomtoobee ben yaptırdım canım ikili testim riskli çıkınca fetal temiz geldi şuanki aklım olsa direk fetal dna yaptırırdım zaten
Moomtoobee selencinaar yok bursadayim özel Bi hastaneye gidiyorum gidip yaptiricaz heralde😊 fiyatini da bilmiyorum 10 bin civarındadır sanıyorum
Moomtoobee Aslaninannesi_ benimde guatr dan dolayı riskli olduğu için direk fetal dna önerdi 1 ay sonra öyle yapicaz inşallah temiz çıkar 🫠
selencinaar Moomtoobee aynen benim anlaştığım firma 10 bin lira istemişti 🤭 inşallah temiz çıkar sağlıcakla kucaklarsınız🤍