Ben bu ay Ege üniversitesine gitmeye başladım. İlk olarak orada AMH düşük çıkınca 27 yaşındayım diye acilen tüp bebeğe yönlendirdiler devlet karşılıyor sadece 17bin lira ilaç parası vs veriyorsun. Herkes çok ilgiliydi ama ben hemen tüp bebek olmasın diye profesör Ege Nazan hocadan aynı gün içinde ücretli randevu aldım(820tl). Kendisi alanında uzman zaten ve bilgili bence görünmek istersen görün. Bende prolaktinoma var prolaktin yüksekliği, tüp bebek istemiyorum araştıralım dedim demez olaydım bir sürü tahlil istedi. 😃 Dahiliye, endokrinoloji, göz doktoru, tıbbi genetik vs vs daha neler çıkacak kim bilir. Eşimden sperm testi kan testi istediler eşim stresten veremedi test falan çünkü 5 erkek aynı saatte arka arkaya bi odaya girip kapta sperm veriyor bence gergin bi ortamdı erkekler için bu olayı sevmedik. Rahim filmi istediler Ege üniversitesinde cihaz bozuk dışarda 10bin tlye çektirmeni istiyorlar yani yada devlet hastanesine, dahiliyeden ultrason istediler, mr istediler. Ama hepsi Ege’de çekilmiyor taaa ultrason 2025 hazirana verdi. Hep dışarda halledeceksin yani film işlerini. Tıbbi genetik Ocak 2025e kan tahlili randevusu verdi. Olanaklar yetersiz çok ileri tarih veriyorlar tüm işleri dışarda yaptırıyorlar ama zaten birikmiş paran var dışarda parayla hallet bence hızlı hızlı. Ben Ege hocanın kardeşi Erol Tavmergene giden 3 akrabama sordum özel alsancakta yeri var iyi diyorlar ama bi tüp bebek için 4 5 ay önce 90 bin istediğini duydum. Tepecik Bornova ek hizmet binasında Gökhan Tosun var infertilite kadın doğum uzmanı ona bi görün derim birkaç hastasıyla konuştum olumlu konuştular memnunlar.