Tulaytemurxx Kızlar gebeliğim çok yeni 5+5 günlügüz idrar yolu enfeksiyonu cikti basina gelen varmı neler yaptiniz
Baby_B Tulaytemurxx suan 12+5 teyim 2 kere gecirdim Antibiyotik veriyorlar icince geciyor Bol su icmek gerekiyor
HazelSeren Tulaytemurxx benımde 7 haftada başladı suanda 12 haftayız ve hala var enfeksiyon ilacı verdı onu kullanıcam bakalım
Edaakl12 Tulaytemurxx canım bende de vardı bol bol su iç geçiyor kendiliğinden geçti bende çok fazla su tüket ama
Amanbedunya Tulaytemurxx tek kullanımlık saşe vermişti geçti tekrar başladı 26. Haftadayz 3. Kez tekrar etti fark ettiğim ne kadar dikkat etsemde temizliğe , su içmeyi azaltınca tekrarladı hep. Bol su içince sorun yaşamıyorum
HazelSeren Baby_B benımde öyle ona başlıcam yarın bakarım inşallah etki eder birde size sorum olacak bana demir ve multivitaminde verdi bunlara 16 haftada başlanmıyomu neden erken yazdı acaba 12 haftalığız daha
Baby_B HazelSeren Rutin takibimi yapan doktorum verdi Ama perinatologa gitmistim.Niye iciceksin icme dedi 16.haftada demire baslarsin dedi
Selcantvsn Antibiyotik verirse hiç korkmayın hergun düzenli olarak kullanın aynı saatte . Yoksa geçmiyor