Tulaytemurxx aylinnntrhn Gorunmeye bilir uturasonda bende gecen hafta gittim gorunmedi altdan bakildi oyle goruldu
Cansu-2600 aylinnntrhn Bence iki hafta daha bekleyip hem keseyi hem kalp atışını hemde pirinç tanesi bebeğinizi görebilirsiniz 🥰
aylinnntrhn Aslaninannesi_ yaa aslında beta değerimiz ne kadar yüksekse o kadar görme ihtimalimiz var sanırım 🙏
Aslaninannesi_ aylinnntrhn ayın 24 ünde betam 330 du baktıdıgımda ondan 5 gün sonra keseyi görmüşüz şimdi baktım canım
Tulaytemurxx aylinnntrhn Evet 5+3 dü karından görmeyince bide altdan bakalım dedi o şekilde gördü cok kucuk oldugunu haftaya gel dedi haftaya gidicem bakalım
aylinnntrhn Aslaninannesi_ muhtemelen 1000leri geçmiştir o zaman görünüyormuş ben de bugün kan tahlili verdim yüksek olacağını düşünüyorum testte koyu baya 😊🙏ona göre hareket edeceğim 🥰
Aslaninannesi_ aylinnntrhn o zaman görürsün keseyi sende canım amin Allah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♥️🧿
aylinnntrhn Cansu-2600 ya başlarda zaten ikinci gebeliğim ilki gibi yapmayacağım sürekli gitmek gibi dedim ama hepsi farklı heyecanlı ve sabırsızlanıyorum 😅 beklersem benim de istediğim o şekildeydi ama duramayabilirim😂