feridelevent_08 Kontrole gittik herşey yolunda şükür rahim duvarı 14 mm olmuş progesteron sonucumda güzel çıkarsa transfer oluyorum 🥹😍
1Anneadayiiii feridelevent_08 hayırlı olsun canım Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah 😍 benimde transferimin 11. Günü yarın kan testi yaptıracağım inşallah tutunmuştur bebişlerim 🤲🏻❤️
koza08 feridelevent_08 ay inşallah güzellikle kolaylıkla nasip olsun 🙏🏻 benim de pazartesi yumurtalarım toplandı. Dondurulacak. Bakalım ne zamana olur benim transfer.
Civciivv Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerde alırsın bende 11 temmuz transfer olmuştum şuan 11+3 olduk👼
feridelevent_08 Civciivv maşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ çok teşekkür ederim 😍
Civciivv Gmzcngz ilk başlarda çok dikkat ettim doktor normal yaşantına dönebilirsin diyo ama ben her ihtimale karşı dinlendim beslenmeme dikkat ettim gerisi zaten nasip
feridelevent_08 1Anneadayiiii amin Allah razı olsun 🤲🏻❤️❤️ inşallah minikleriniz sımsıkı tutunmuştur size 🥹😍
feridelevent_08 koza08 amin Allah razı olsun ❤️ rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah 🤲🏻 kaç tane yumurta toplandı