Lalalalaa Drfatma yok kız 22. Haftamda 12 kilo ile devam ediyorum ahahaha sanırım en büyüğünü alcam 😂❤️ siz de durumlar nasıl kaç haftalıksınız
Drfatma Lalalalaa hiç canınızı sıkmayın ben çok sıktım şiştim her yerim de çatladı diye ama mucize nasip etti Allah bizlere veririz inşallah doğum sonrası önemli olan sağlıklı olmamız, bizim 37 😌
Lalalalaa Drfatma ah evet mucize gibiler. Yani sağlıkla alakalı sıkıntı olmasın da gerisini veririm vermesem de olur o iyi olsun da ❤️ az kalmış rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin
kindacute Lalalalaa pentide çok tatlı kısa kollu pijama takımları var. Üstlerine sabahlık giyerek çok rahat kullanırsınız. Yakaları kapalı emzirme kısımları yandan çıtçıtla açılıyor.
Lalalalaa kindacute çok iyi . Oraya da bi bakayım. Pentinin kaplı emzirme atletini aldım aşırı beğendim. Kış doğum olcağı için direkt atlet geçiririm dedim. Çok güzel
Abbasova_gunay Lalalalaa ben Azərbaycan yashiyorum bizde izin yok odaya misafir gelmeye sen kendin cikiyorsun hemsirede bizde erkek olmadigi icin rahatim