Azra_Mom Doamomy12 malesef biz sezaryenliler ilk 1 hafta 10 günlerini kaçırıyoruz kendi ameliyat derdimizden ama geçecek sabır her şey normale dönecek sonrasında 😊
Doamomy12 Azra_Mom Gerçekten öyle bu gün eşim göğsüne yatırmış allahım bi tatlı uyuyor üzüldüm yani ben daha yanına yatıp uzanamıyorum
Foreverr Doamomy12 evet öyle herşey gelşp geçiyor bebek sağlıklı dolduktan sonra hiç bir şeyin önemi kalmıyor 😊
Doamomy12 Enfal_06 Ama herkes anne olmasaydı açma kapama tuşu gibi bir şey olsaydı yada özellikle bebeklere çocuklara kötülük işlemeseydi haberlerde duyduklarımız bana hep bu dünyaya bi evlat getirmekle iyi mi ettim özellikle bu zamana diyorum
Sadeceanne2 Doamomy12 5. Gün geçiyor Allahın izniyle bol bol dinlen parol iç birde sert kahve tüket bol bol su birde ılık güzel bir duş
Doamomy12 Sadeceanne2 Kırkımız çıkana kadar her gün yavaş yavaş geçicek inşallah ciddi bir toparlanma sanırım 1 seneyi buluyor
Sadeceanne2 Doamomy12 şuan 2ay20 günlüğüm hiç sezeryan olmuş gibi değilim. İlk. Bebeğim de Zorlayınca ağrıyor şişiyor du. Stres yapın a ağır kaldırınca Çok yorulunca çok şükür. Kızımda şuan iyi ama ilk beş gün boynumu kesin atın. Diyordum çok kötü idim