Ozlem23MZS Arkadaslar yarin 36+0 oluyoruz mide yanmasiyla uyuyamaz vaziyetteyim sizlerde durum nedir? Sezeryan olacaklar gün aldinizmi?
Gulgnl Ozlem23MZS 37 haftalığım geceleri burnumdan geliyor o yanma o kadar kötü ki bi çaresi yok ne yazık ki,bugün doktora gittim bebeğin nasıl doğacağı henüz netleşmedi beklemedeyim anlayacağınız 🌸♥️
bet01naz Ozlem23MZS 36+1 iz midem dehşet yanıyor süt iyi geliyor, kasılmalar 8-9 kez günde, bunlarin dışında bir sikintim yok. Gün almadık daha herhalde haftaya alırız
Canlarrr Ozlem23MZS ben bugün 36 oldum . Ayın 27 sine gün verdi doktorum sezeryanla olacak doğumum Allah izin verirse zamanında gelirse bu şekilde. Benimda karın altımda ağırlaşma var aşağı vurmaya başladı insAllah zamanını bekler
Cudana Ozlem23MZS 36+4’teyiz, günümüzü aldık evet tam 39+0’a. Mide yanması çok ağır olmamakla beraber bende de oluyor ara ara akşamları
Razismom @Ozlem23MZS 23MZS"#p33904183 Bende cuma günü 36 haftalık oluyorum.. Sırtım ara sıra ağryo, hafif adet ağrısına benzetiyorum, karın altı bazen ağrıyor…haftaya çatı muayenesi yapılacak, net bir karar alınacak doğum için.. yıkılmadık ayaktayız 😂
Ozlem23MZS Razismom bende ayni sekildeyim artik iyice agirlasmis durumdayim zor hareket ediyorum😅 bebişin cinsiyeti neydi
Ozlem23MZS Gulgnl ben kış kavunu yiyorum dünden beri iyi geldi rahat uyudum bu gece. Tahinde iyi geliyor yazmislar bindene derim. Cidden eziyet gibi saglikla bi doğsalar
Gulgnl Ozlem23MZS oh afiyet olsun,bende denerim inşallah artık sona geldik fakat günler geçmiyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🩷🩷
Bhr31 Canlarrr banada 26 Sina gün verdi ama dayanamıyorum bacaklarımın arası ağrıyor haftaya aldiricam inşallah soyliycem
Tubadefne2019 Canlarrr bende bugün 36oldum.sali muayenem var.gun verirmi .ilki sezaryan benimde.ekime sarkmaz demi😁
Ozlem23MZS bendeanneoluyorum sertleşiyor sanki karniniz yirtilacakmis gibi. Önceki haftalarda daha hafifti bebek buyudukçe kalimalarda şiddetleniyor.
Canlarrr Ozlem23MZS haftaya gidecem o zaman öğrenecem insAllah . Gün almak için gittiğim de muayne etmedi sadece nstye girdim.
seevoolii Ozlem23MZS günümüz aynı sizinle 😍 tansiyon sorunumuz nedeniyle 37+1’de sezaryen için 20 eylüle gün aldık 🥲 hepimizin hayırlı doğumları olsun inşallah
Ozlem23MZS seevoolii erken değilmi 🥺 ne kadar annede kalsa o kadar iyi. Tabii sağlik sorunu olunca yapacak bisey yok sağlikla doğsun insaALLAH bizden önce gelecek 😍