prens_prenses_annesi Kizlar 27+4 haftaligim ama harwketlerini kasigimdan vajinama dogru hissediyorum ve sureli idraririm geliyo neden olur
fairytale_ prens_prenses_annesi bende öyle hissediyorum arada doktor normal olduğunu soylemisti bazen yer degistiriyor gobek deligimin tam orada hissediyorum 24. Haftadayim
RiRi22 prens_prenses_annesi mesaneyi tekmelediklerinden oluyor sanirim. Bende otururken sorun yok ayağa kalkarken vajinaya baskı hissediyorum hemen wcye kosuyorum
Hulyaismail prens_prenses_annesi doktoruna muayene olmani oneririm bazen normal olabiliyor bazende erken doğum riski olabiliyor
fairytale_ prens_prenses_annesi normal canım bebek icerde istedigi sekil duruyor her zmaan degistiriyor pozisyonunu siddetli sancın kanaman olmadığı surece sorun yok demisti doktor
Bume prens_prenses_annesi evet ama geri yer değiştirebilir benim o haftalarda baş aşağı duruyordu geri dönmedi kimisinin ki değiştirebilir tabi pozisyonunu şuan sizinki de baş aşağı durduğu için bikini bölgesi taraflarında oynuyor
fairytale_ prens_prenses_annesi o bendede oluyor canım rahim büyüdükce çok normal bebek bide artik hareketli olunca dahada normal
fairytale_ prens_prenses_annesi benimkiide hep gunduz hareketlii 😃gece esim tekmeyi hissetmek istiyor ama sanki anliyormus gibi canlanmiyor yerinden🥲😃
prens_prenses_annesi fairytale_ bnim esimde nezmn tekme atsa elini koy bak tekme atiyo dedigimde duruyo 😃