Rukiye_kelce Gelişme geriliği var şuan 35+4. 37 de suni sancı ile normal doğum olucak bı sıkıntı çıkmazsa .ama nstde hiç sancım çıkmıyor. İlk doğumum da suni sancıylaydi. Saçma olcak ama kendi sancım olması açılma için bsy yapamazmiyim😃😃
Nuranneee Rukiye_kelce kaç hafta geriden geliyor bebeğiniz bide kaç kilo diyolar doktorlar acaba aynı durumu bende yaşıyorum şuan 36+3 üm ama 34 haftayla uyumlu çıkıyor bebeğim
Ozlemkubra Rukiye_kelce bende bugün muayne oldum 35+0 da 2335 dedi kilosu geriden 33 haftalık ve suyuda az takio edelim yoksa erken almamız gerekebilir deyip ekstra doppleer istedi. Size hemen erken doğum kararı mı verdiler
Nuranneee Rukiye_kelce aynen benimkide en son 2200 gramdı bakalım cuma günü kontrolüm var inşallah biraz kilo almıştır
Rukiye_kelce Ozlemkubra bn perinotoljiye doopler yaptırmıştım 2 3 hafta önce .bu hafta nst de pek iyi çikmadi kalp atıslari.hareketleri de çok az zaten gün içinde.haftaya bı kez daha muayene olucam sanırim perinotoljiye ona göre zaten doğum.
Ozlemkubra Rukiye_kelce allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin 💕 elden bişey gelmiyor göremiyoruz bişey yapamıyoruz