ezgi-47 Kızlar moralim çok bozuk bugün kontrole gittim 26+6 haftalık 800 gramış bebeğim 2 hafta geriymiş kilosu ne yapmam lazım 2 hafta sonra tekrar gidicem
kindacute ezgi-47 Bol bol ev yapımı yoğurt, kefir, yağlı peynirler, avokado, muz, çiğ çerezler, zeytinyağı tereyağı, yumurta, et türevleri, yağlı balıklar tüketmen çok faydalı olur. Meyve sebze tüketimi de suyunu artırır yine bebeği besler
Neferut ezgi-47 Benim de haftama göre oğlumun kilosu iyi. Süt sürekli içerim yoğurt ve kefir çok tüketiyorum. Sebze her akşam yiyorum ve sabahları 1 yumurta ve peynir mutlaka yiyorum.
Htccndn Selam canım ben yediklerimden ve içtiklerimden söyleyim istersen ben hergün 1 bardak kefir ve bir tane muz yiyorum sabahlarıda kaşarlı tost yapıyorum yanına domates salatalık felan öğlenleri önceden yulaf felan yiyordum ama bu aralardan yulafdan granolaya geçtim kuru meyveli olanlardan yiyorum ve günde 4-5 litre su içiyorum badem felanda kilo aldırıyor bebeğe ama ben çok nadir yiyorum tabiki yemek gerekiyormuş bence ihmal etme benim yediklerim bunlar bebeğimde 33+4 günlük hamileyim 2235 kg
ezgi-47 Htccndn bende her gün bir bardak kefir ve muz yiyorum akşamları da uyumadan bir bardak süt ve Antep fıstığı yiyorum ama almamış anlamadım
ezgi-47 kindacute Ewet doktorum beslenmeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum dedi çünkü bebeğin suyu çok iyi dedi ama endişeliyim 2 hafta gerilik
ezgi-47 kindacute ilk kızım 2.200 gram doğdu 37 hafta da 42 cm plesantasında yara vardı beslenemiyordu
kindacute ezgi-47 akşamları geç saatte tüketilen besinler vücutta sindirilmeden ertesi güne kadar bekliyor, o sırada çürümeye maruz kalıyor ve faydadan çok zarar veriyor. Ara öğün yapmıyorsan öğünlerinin içine ekle meyveleri. Bebeği büyütücem diye şekerin yükselebilir geceleri yersen, kontrollü tüketmekte dengeli beslenmekte fayda var
Melamial Canım kendin kaç kilosun ve boyun kaç. Rahim boy hacminle de alakalı. Bebek senin taşıyabileceğin şekilde büyüyor da olabilir. Yukarıdaki tavsiyelere ben de katılıp yapıyorum. Hemen hemen kafa kafaya gidiyor çentikliyim bi de. Düzenli yemek yemiyorsan da yediğin kefir badem bi işe yaramıyor. Kahvaltı ve akşam yemeğini mutlaka yanında yoğurt veya ayran + ekmekle ye. Ara öğünlerini kefir muz badem şeklinde bölüştür. akiam yemeği arkası öğününü de nesquikli sütle bitir. Bu yeme düzeni biraz sana da kilo yapar ama bebeğe kilo aldırmak istiyorsan biraz dişini sıkıp beraber alacaksınız🤷🏻♀️ kendi yapının dışına çıkmak istiyorsun çünkü. En azından ben de öyle oldu. Küvez ihtimaline karşı paso yiyorum🥲
ezgi-47 Melamial olabilir bende onda kararsız kaldım galiba düzensiz yiyorum ondan oldu ben 1.60 74 kilo oldum 68 idim hamile kalmadan önce