aslan1905_ Mide yanması 33 den selam olsun 🥲 Yaklaşık 3 haftadır. Rennie kullanıyorum artık kafama felan dikiyorum kaşık halt yemiş. 27 yaşındayım böyle bişey görmedim 😔
eliifyavuz00 aslan1905_ ayak ağrısı ve iyice ağırlaştıktan sonra yatakta dönememe bir türlü rahat olamıyorum yatakta bir yerim açıyor karnım şekil değiştiriyor.
Citirmom aslan1905_ mide yanması mide ağrısı, Göğüs hassasiyeti, Kasık ağrısı, burun tıkanıklığı, Halsizlik, Sürekli çişe gitmek, bel ağrıları
myavocado aslan1905_ özellikle son aylarda yüzüstü yatamamak, rahat eğilememek gibi hareketlerimin kısıtlanması beni çok zorlanmıştı ☺️ bir de sık idrara çıkmak, evden dışarı çıkmaya korkuyordum gittiğim yerde acil tuvalet bulamazsam diye 😂
Almira_ aslan1905_ mide bulantım vs hiç olmadı çok şükür. 20. Haftamdayim. Halsizlik vardı başlarda o geçti, öğlen geç uyanıyodm o geçti ama ayakta çok kalırsam ya da çok iş yaparsam bel ağrısı hiç geçmedi. Şimdi de mide yanması başladı. Maden suyu geçiriyor çok şükür şimdilik ama.bel.agrisi hep vardı, hala da var
Htccndn Selam canım bende 33+4 günlük hamileyim beni zorlayan tek şey nefes darlığı yatıyorum nefes darlığı yürüyorum nefes darlığı ve çiş problemi dakikada bir çişe gidiyorum çiş yüzünden dışarıyada çıkamıyorum ya 😂
Alya-veanne Htccndn bu çiş olayo beni de sinşr ediyor ben halbuki 24. Haftadayım . Nereye gitsem lavabo ihtiyacı ve biraz penguen gibi yürüme başladı nxjsjs 😂
ebeyzzaa Ben de 33+6 yım beni en çok zorlayan yatakta sağa sola dönememek oldu çok zor oluyor gece uyuyamıyorum bu yüzden 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Seda_nur4760 ebeyzzaa ayy o hallerim aklıma geldi ben sırtıma iki yastık koyuyordum oturarak uyuyordum vallahi şuan sa bebeğim yanımda uyuyor çok şükür 🙌
Burcumeydan Bir_nazenin01 kesinlikle katılıyorum Miğde bulantısı hayatımı kararttı 1 haftada 10 kilo vermişimdir ne yiyebiliyorum ne yemek yapabiliyorum mutfağın önünden bile geçemiyorum resmen su bile kokuyor artık
Htccndn aslan1905_ ahaha bende başlardan belli öyleyim ama bu aralar daha çok arttı ve o kadar çok gidiyorum ki eşim bana diyor yatağını tuvalete sericem az kaldı diyor 😂😂
19Merve-nur Burcumeydan 15+4 7 kilo verdim bende asla yemek geç şu yudum icemiyorum herşey kusuyor bedenim asla kabul etmiyor bazı meyveler iyi geliyor içim yanıyor sürekli acikip tansiyonum düşüyor serumdan bıktım. Ne zaman normal olcak
Serap07 Burcumeydan 1 kere kusmadim allahim cildircam Bi de 10 kilo aldim 6 ayda az kusaydim iyiydi🤦♀️🤦♀️🤦♀️ almazdım bu kadar ya
aslan1905_ myavocado bizde arkadaşlarla parka gideriz akşamları serinlemeye , WC olan yere oturuyoruz yoksa rezil ediyorum hepsini 😂😂
Tutaste_ aslan1905_ mide yanması Raneks diye Bi ilaçla geçti benim kesinlikle yazdırın yoksa asla geçirmedi şuruplar
melekkfit Karaciğer enzimlerim yükseldi gebelik kolestazı olabilir 22. Haftadayım kaşıntılar vs ama bunlar hiç dert etmiyorum tek sıkıntı bu hastalık bebeğe zarar verebiliyormuş Şuanda bu durum zorluyor gözlem altındayız testler yapılacak tekrar bakalım ama stresi yetti ömür den ömür gitmiş gibi bi psikoloji
hasretsahinn melekkfit canım bende senin gibiyim stres etme Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah bende de var gebelik kolestası karaciger enzimlerin yüksek çıktı bi testler yaptım safra asit degerlerim de yüksek çıktı şimdi haftaya sezaryan olucam 37 alıyolar 37 bir gün bile gecmemesi lazım