Sinemktk Adanada dogum yapacak olan varmi hastane ve ucretleri yazar misiniz ,bizim hastane 30 binden bahsediyo
Balbebek012 Sinemktk hastahaneniz hangisi hangi doktor Ben daha karar veremedim 7 haftalık olmak üzereyim
Mamacita_1 Sinemktk medikal parkta yapıcam ben de 30bin sanırım😒 ama tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu için ücret ödemiycem ben
12betul Sinemktk arkadaş ekim de doğum Medical park 30 bin doğum 12 bin tüp bağlama demiş . Benim doğum ocağın ortası muhtemelen fiyat değişir ben de tüp bağlatacağım bakalım 🤔
Htccndn Doğum ücretleri çok yüksek olduğu için bende devlette düşünüyorum 🤨 5 ocak devlet hastanesinde düşünüyorum ☺️
68pembemavi01 Htccndn Ben bugün kendi doktoruma sordum sezaryense ben kendim yaptırıyorum dedi normalse kim denk gelirse dedi.Normal aniden gelişiyor ya o yüzdenmiş canım sen normal mi düşünüyorsun sezeryan mı.
Helin_akgul01 Htccndn ayyy evet evet çok yüksek medical parka sordum 37 bin dedi 35e indiririz dedi sadaka verir gibi sanki 35 az paraymış gibi ama bende ilk hamileliğim ya devlete gitmeye korkuyorum özel olsun diyorum da hayırlısı olsun
Htccndn 68pembemavi01 ben normal düşünüyorum canım bugünki kontroldede baş geliş dedi ama inşallah bi aksilik çıkmaz cnm
Lunaa01 Doktoruna göre değişir. Prof doktorum perinatolog medline hastane dahil 53 bin 2 ekimde doğumum nasipse. Normal bir kadın doğum medline da hastane dahil 35 bine yapıyor. Hastane ücreti 18 bin kalanı doktor ücreti
Vaniliamom Lunaa01 benimde doktorum medline ve acıbadem anlasmalı medline de dogum yapacağım haftaya 46 bin tl sizinki neden öyle acaba
68pembemavi01 68pembemavi01 Ben çocuklardan (5 ve 3 yaşındalar)geç alıyorum birde erken saate yoktu canım sabah cocuklar için uyanması zor oluyor☺️
Lunaa01 Ciceklerrrr tabi çok memnunum onun tedavisi sonrasında sağlıklı doğum yapacağım inşallah. Özel muayenehanesinde hastaneye bağlı değil.