Deryaaa2809 Ececikko Bende merak ediyorum yarın 36+3 üm doktrum çatı muayanesi yaparız dedi ama beni çok düşündürüyor yaptırmak istemiyorum şuan. Normal doğumdan korkuyorum kasılıyorum dedim o da bunu anlamak için muayene yapmak istiyor
Bergamot Ececikko bence hiçbir bağlantısı yok. Benim çatı muayenem ile doğumum arasında birkaç hafta oldu
Mennccaa Benim ertesi gün nişanım geldi ancak doğumu başlamadı 4 gün sonunda fitil ile başlatmaya çalıştılar
An53 Arkadaşlar saçmalamayın çatı muayenesi ile doğumun ne ilgisi var ilişkiye girmekten bi farkı yok gibi düşünün doktor illa kurcalar bi şeyler yaparsa başlatmak için o ayrı. Öyle olsa herkes normal doğurmak için çatısını muayene ettirirdi
Ececikko An53 Doktorum bu haftaya bıraktı özellikle de doğumu tetikleyebilir diye son haftalara bırakıyorum dedi o sebeple sordum 😥
Dlkkoge Ececikko ama şöyle benim sancım vardı ve 39. Haftadaydım o güne kadar bir problem olmadığı için hiç muayene etmedi o gün biraz doğumu başlatmaya yardımcı olması adına muayene etti sonra 3 saat içinde nişanda geldi suyumda geldi doğumda yaptım çok güzel geçmişti inşallah bu doğumumdada öyle olur
merimiri Dlkkoge ayyy inşallah benim de başlar bende bugün oldum 39. Haftaya girdim bugün başlar mı bilmiyorum 😕
Ececikko Dlkkoge ben 38.haftadayım bugün oldum bana da doktor başlatabilir dedi inşallah başlar yorumunuz moral oldu 😍