ferhpnar Mervetn şeker yüklemesi yaptırdım sonra takip önerdi bir hafta açlık tokluk ölçtüm sonra insülin başladık
littlemiddle Ikisinde de yaptırdım. Ailemde yok, ilkinde 48, ikincide 50 kg ile hamile kaldım. Muayenelerde şekeri işaret eden herhangi bir durum yok, ama yaptırdım. Böyle şeyleri riske atmam.
Dryfrmzz25 Btlshnnn ben yaptırdım bence yaptırın ilerde şekerden sıkıntı olursa müdahale edilmesi daha geç kalınıyor o yüzden riske atmayın
Pinaargunes Btlshnnn benim ailemde herkes şeker nerdeyse ben hariç o yuzden yaptirdim bence aileniz de varsa özellikle yaptırın.
Reyyan2021 Btlshnnn bende yaptırmak istemiyorum önceki gebeliğimde şeker yüklemesi yapıldığında doktorum gözümüzün önünde kal kapıdan uzaklaşma demişti ve çok sürmedi zaten ben fenalaştım o kadar kötü oldum ki ölüyorum sandım tansiyonumun düştüğünü söylediler acile kaldırdılar orada takibim yapıldı şimdi yine hamileyim ve çok korkuyorum aynısı olursa diye
Maviniz Btlshnnn ilkinde de yaptırmadım bunda da yaptirmicam doktorum bu konuda bişey demedi ama sikintilarida varmış diye duydum
Ssssserapppp Btlshnnn doktorum benden de istedi bir sonraki randevumuzda. Yaptırmayı dusunuyorum ben , açıkçası normalde de tatlı yiyorum ve yüklenilen şekerin 2 dilim baklavaya eşit olduğunu soyledi. NormLdede daha fazlasını yerim 2 dilim baklavadan. O yuzden doktorumu dinleyip yaptıracakm ben.
TKumsall Btlshnnn benim şekerim normalde de düşük ilkinde yaptırdım tokluk sekerim bile çok yukselememisti düşük çıkınca sıkıntı yok dediler simdikinde iki üç saat hastanede ugrasasim gelmiyor ama riskliyim yaptır derse yaptırcam bende
Btlshnnn TKumsall bir saat önce yaptırdim bakalım ne çıkacak sonuç inşallah sizin için de sorun olmaz
Pelinaltnl Ben yaptıracağım suan 22 haftalık olduk sağlık ocağında açlık kan sekerime bakıldı aşırı düşük çıktı neden bilmiyorum 70 110 arasi olması gerekirken 55 çıktı
Btlshnnn Herkese teşekkür ederim doktorumu dinledim yaptırdım bir saat sonra sonuç çıkar inşallah bir sorun çıkmaz