selencinaar Citirmom annemle kız kardeşime 6.haftada söyledim diğer kişiler de 12′den sonra öğrendi kaynanamlar da dahil olmak üzere.. dışarda tutuyorum onları😁
Citirmom Nazar_salcan söyledikten sonra aileniz destek olmuş muydu? Yemek yapmak hal hatır sormak gibi
Evrimnbe Citirmom tabiki saygı duymak gerek açıklama yapmak durumu sıkıntılı bir süreç sizde haklısınız insanlar bazı konuda düşüncesiz malesef. Ama çok takmayın nasıl mutluysanız öyle yaşayın ve yapın
Orkay 3,5 haaftalıklen öğrendim :) aynı günün akşamında ailelerimize söyledik, ertesi günde yöneticilerime bilgi verdim 🥰
Pinarkorkmazer 11 haftalık hamileyim hâlâ söylemedim cinsiyeti 5 kasımda öğreneceğim 19 haftalıkken ben de o zaman söyleyeceğim :)
Buskyksl Citirmom ilk gebelikte eşimin anne babasına ve kendi anne babama öğrenince söyledik çevre için 3 ay bekledik. İkinci gebeliğimde öğrenir öğrenmez herkes duydu nazar mı değil mi bilmem düşük riskim var kanamalarım oluyor
Citirmom Buskyksl hemencecik toparlarsınız inşallah, iğne vuruyorlar sanırım düşük riskine karşı. Sağ salim kucağınıza alın inşallah
Tgb_smh Citirmom 9 haftalığım annem babam kaynana kayınbaba dışında kimse bilmiyor.Cinssiyet belli olana kadarda söylemeyi düşünmüyorum açıkçası.Belli olsada belki söylemem 😃
Citirmom Tgb_smh valla en güzeli duyunca herkes bir yorum yapıyor. Benim bi arkadaşım karnı çıkana kadar gizledi sonra da soranlara aa sana söylememiş miydim dedi ahahhah
Pinarkorkmazer Citirmom bir hafta sonra yaptıracağım ama yurtdışındayım doktorlar genelde söylemiyormuş doktora sordum 19. Haftada detaylı ultrasonda söyleriz dedi
arsveuras Sevdiklerinle 14 haftada . Annem hemen öğrenmişti benle beraber zaten . Sevmediğim akrabalara görümce vs söylemedim daha 😂😂😂😂
kindacute Citirmom çok yakın arkadaşıma ve ablama hemen söyledim, bir buçuk iki aylıkken ailelere söyledik, oradan çevreye yayıldı falan filan. Aslında isteğim üçüncü aya kadar beklemekti ama sabredemedi eşim 🤭
Citirmom Jfatmax ayyy nasıl durdunuz? Gerçi ben eşime de öğrendikten 3 gün sonra falan söyledim hatta başlarda yavrumla benim aramdaki minik sır gibi hoşuma gidiyordu. Annem beni çok etkiliyor sürekli müdehale ediyor ben de anneme geç söylemek istiyorum ama anlıyo gibi bakıyo hep :(
aysegul2812 Citirmom biz kalp atışını duyduktan sonra söyledik zaten gebe olduğumu da 6. Hafta da öğrenmiştim 8 . Haftada sadece ailemize söyledik ama maşallah onlar tüm sülaleye yaymıştı😂😂