Busraa41 06.09.2024 beta 10,6 08.09.2024 31,44 10.09.2024 193.76 İki günde bir baktırdım adetime 2 gün var iyi mi sizce artış?
Merveeildeniz Busraa41 gayet güzel muhtemelen 1 2 gün gecikmeyle baktırdın arkadaşımında böyleydi 7 de yakaladık 4 gün sonra tekrar baktır günde %60 a kadar artıs gayet sağlıklı daha fazlası ikiz gebelik olabilir.
Lavinyam06 Busraa41 aynı yerde mi baktırdınız hızlı bir yükselme olmuş ikiz olabilir sağlıkla gelsin inşallah
Merveeildeniz Busraa41 4 gün sonra tekrar baktır bence yükselme olursa gayet iyi. Henüz gecikmen olmadıysa hormondan kaynaklıda yükselebilir. Bende 2 kere 2 gün arayla ardından 4 gün sonra baktırmıştım. İlk 1 günlük gecikmemde 223 çıkmıştı ardından 650 civarlarında sonda 3600 civarlarında
Merveeildeniz Busraa41 en sağlıklısı bu bence 6 7 haftalık olana kadar gitme bence doktora yükselmen sağlıklı şekilde ilerliyorsa 6 da kese görse bile kalp atışı göremeyebilir vajinal muaynede gözüküyor 6+3 te vajinal muaynede fk+ demişti doktor
Merveeildeniz Busraa41 insan hevesleniyor böyle durumlarda:) hastanede çalışıyorum bi çok şeyle karşılaştığım için kesinlik görmek istedim ben hep
Busraa41 Festinalente ateşim çıktı çok eklem ağrım oldu acile gitmek zorunda kaldım o yüzden erken oldu
Merveeildeniz Mide bulantılarım başlayana kadar kafayı yedim göreyim ultrasona gireyim kalp atışını duyayım diye 😄 mide bulantılarım başladıktan sonra can derdine düştüm 😄