Nznks Kızlar merhaba ben detaylı ultrason için randevu aldım buradan fakat gittiğim gün mü yapılıyor yoksa gün mü veriliyor gideniniz varmııı
Yazmelegi_ Nznks orayi bilmiyorum ama normalde sehir hastanesinde peritanoloji ye gidip randevu aldıysanız randevuya gittiğiniz gün yaparlar
FKRKS29 Nznks perinatolojiden randevu aldıysanız , perinatolojiden randevu aldığınız gün gittiginizde detayli ultrason yaparlar
Applesmile Nznks yaptırdınız mı,ben detaylı randevum gelmeden perinotolojiden randevu almıştım,19 hafta 4 günken doktor kalbinde delik görüyorum gibi bişey dedı.Ama daha cok küçük 2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedı böyle bişey yaşayan var mı
Nznks Smr35 aliağadayım Manisa’ya buradan trenle gideceğim orada ineceğim sora sora bulmaya çalışacağım ama uzak geliyor o kadar yol ayarlayabilirsem alsancakta prinatoloji Dr buldum özel 4 bin ona giderim şuan. 18 haftalığım 2 hafta var
hamislikmii Yapıyorlar mı emin olmadan gitmeyin çünkü ben bayraklı şehir hastanesine gittim artık yapmıyoruz diyip gönderdiler
Nznks hamislikmii izmirin hiç bir hastahanesi yapmıyor doktorum da dedi zaten yakın olarak Manisa’yı önerdi çok araştırdım
Gullupullu Nznks gardan inip çıktığınızda karşınızda bir okul olucak oradan 306 numara büyük otobüslere binip gidebilirsiniz otobüste kredi kartı geçiyor hastane çok uzak değil otobüs 30₺ taksi 100₺ tutar garın içinde taksi mecbur manulaş indirip otobüsün gelme dakikasını vs kontrol edebilirsiniz
Smr35 Nznks biyer tasfiye edebılırım. Arkadasım gıttı aradım 2 bın dedı ler. Gümüşpalada. Birde yenigirnede park tıp var oda 2.500 dedı. Bunları degerlendırebılirsiniz
123NurKay123 Nznks ben Akhisar’a ozel bulmuştum 1000 TL idi 10 hafta önce eşini de alıyorlar yanina renkli şekilde de gosteriyor açık ve net sekilde
123NurKay123 Nznks bende izmirdeyim hiç bulamadım en son 1000 TL ye Akhisar’a yaptırdım çok iyi bir dr du
Nznks Applesmile ya bende çok erkene almışım bu ayın 27 sinde randevum tam 19 haftalık olduğumu gün. Başıma gelmedi ama duydum kapanıyor o ileri haftalarda umarım bişey olmaz banada yazın merak ettim şimdi
Applesmile Nznks benım detaylı randevum 2 ekımde ama gittiğim doktor bana perinotolojiden randevu al kalbine de baktır dedı ben de genel bir muayene yapılması gerekiyor gibi algıladım ve randevu aldım o doktor bir şey hörüp mü yönlendirdi bilmiyorum.Perinotoloji 19+4 te detaylı baktı bana hatta bir kez inceledi daha sonra 2 saat sonra tekrar çagırdı tekrar baktı.daha bebegın küçük oldugunu kesın bie şey diyemeyecegını söyledi 2 hafta sonra tekrar cagırdı.İnşallah düzelir korkuyorum…