MUCIZEMM__ Kızlar hamileyim ,doktor bana folik asit kullan dedi ama hangisini kullanacağımı söylemedi siz neler kullanıyorsunuz ne almalıyım
Srp53 MUCIZEMM__ regenesis max kullandım ben şu an da 16 haftalık hamileyim multivitaminini kullanıyorum tavsiye ederim devlet karşılamıyor ama
bet01naz MUCIZEMM__ folat degerinize baktirdiniz mi ona göre ilaç kullanın bence. Eğer yüksekse değeriniz folik asit içeren yiyeceklerle destekleyebilirsiniz ilaç kullanmak yerine
Srp53 MUCIZEMM__ gebelikten önce kullandım ben ve 12. Haftaya kadar içeriğine bakabilirsiniz birçok vitamin ve mineral var.300 küsür sanırım. Trendyolda falan da var. Doktorum da onaylamıştı.
Merveeildeniz Vifolic kullanıyorum multivitamin takviyesi var tüm mevcut vitaminleri barındırıyor içerisinde minimum miktardan 3 doktor dolaştım ilk süreçte 3 doktorda aynı folik asidi önerdi. 22 haftadayım bıraktım şuan gerçi
MUCIZEMM__ bet01naz evet baktırdım tam orta değerde acaba bir ay kullansam mı yoksa besinlerle mi alsam diyorum
MUCIZEMM__ Çok teşekkür ederim arkadaşlar hepsini araştırıp birini alacağım ve besinlerle destekleyeceğim ❤️