Sheda Fatmav söylenmedi canım byle sıkıntısız giderse herşey 33-34 bekleyebildiğimiz kadar beklicez inşallah dedi doktor. Kalbinde ne gibi bi sorun var?
Fatmav Sheda hadi bakalım inş bi sorun çıkmaz canm.. Sol kalp sendromu var yani kalbinin sol tarafı gelişmemiş:( araştırmalarımıza göre doğduğu zaman ameliyat imkanı varmış onun dışında iki ameliyat daha oluyormuş
Sheda Fatmav Rabb’im dermansız dert vermesin canım en azından ameliyat şansı varmış sağ salim dünyaya gelsinler inşallah hemen baktırırsınız gönlünü ferah tut dualarım seninle🤲🏼
Fatmav Sheda orası öyle Allah dağına göre kar verirmiş.. Hepimiz sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inş:)
tazecikanneee Sheda yaaa çok güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç haftalıksın insallah Doğum hikayene denk gelirim 😌😌
Sheda tazecikanneee aminn🤲🏼 26 haftalık olucaz Allah nasip ederse☺️ Yazarım inşallah denk gelirsiniz 😊
Fatmav Sheda ben de aslen manisalıyım ama evlenince ve iş de burada olunca mecbur gelmek zorunda kaldım😂
Sheda Fatmav eşim de samsunlu ama buraya atanınca mecbur gelmek zorunda kaldık iş nerdeyse oraya gidiliyo haliyle😁Rabbim aratmasın bi senemiz kaldı inşallah
Minikaydoganlar Sheda o kadar moralimi bozuyorlar ki bu kilo meselesi için bidr bulantım şuan azaldı başlarda hiç yiyemiyordum hem bebekler hem sen öleceksin falan rüyalarıma giriyordu çevre insanın psikolojisini mahfediyo
Sheda Minikaydoganlar hiç bozma canım moralini söylenenlere de kulak asma güzel beslenmene dikkat et bebeklerin de kilo alır sen de hiç merak etme 😙