Sheda esractn bizim de hayalimiz hep ikizdi benim ailemde de eşimin ailesinde de var çünkü belki bizim de olur diyoduk doktor bunun da etkilediğini söyledi 🙊 bi baktık üçüz 😁
29temmuz07 esractn o da cok guzel ama 3 üz daha az duyuldugu icin ilgikizi cekti.seninkilerin cinsiyeti ne çift.yumutami tek yumurta mi
Edyedy Sheda kiz bende cok istiyorum bir oglum var suanda 14 haftalik hamileyim cinsiyet carsamba gunu ogrencem kismet olursa nelere aseriyosun cildinde degismeler oldumu
Sheda Edyedy Rabbim hayırlısıysa gönlüne göre versin inşallah canım benim 16 haftam çok zor geçti herşeyi üç katı yaşadım bulantı kusma vs o yüzden tatlı şeyler yiyemiyodum genelde hep ekşi. Cildimde bi değişiklik olmadı
esractn Sheda Hayırlısı olsun Canım 3tane kiz bide maşallah 😊 Bizde hic beklemiyoduk boyle bisey ailelerde de yok hiç ama bize nasip etti Rabbim cok şükür 🤗 pazartesi günü kontrolüm var o zamn belli olur cinsiyetleri diye düşünüyorum. Sen kaçıncı haftada öğrenmiştin cinsiyetlerini
Pamukprens Sheda klomen çoğul gebelik yapmıyor o çatlatma için değilmi yumurtayı sizin venetiktir bence
Sheda Pamukprens evet canım yumurtaların büyüyüp büyümediğini gözlemlemek için kullanılıyo yeterli büyüklüğe geldiyse çatlatma iğnesi yapıyolar. Benim hali hazırda çok yumurtam vardı büyümüş o yüzden iğne de yapmadı doktorum. İkiz de genetik de olduğu için ilaçla beraber fazla etki yaptı 😁
Sheda Candan doğrudur inanırım canım daha 25 haftalığım öğretmenim çalıştım bu zamana kadar çok şükür ilk dönemi atlattım ama ikinci döneme devam edebileceğimi sanmıyorum ben de
Pinkyy Sheda canım maşallah 🧿 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,bende ikiz bekliyorum 28+4 olduk,sıkıntıların oluyor mu peki,bende belli başlı şeyler oluyor ama oğluşlarımı düşündükçe hiçbir şeyi takmıyorum..
Sheda Pinkyy canımm sana da maşallah 🧿 İlk dört dört buçuk ayım kabus gibiydi bulantı ve kusmadan dolayı serumlar ilaçlar öyle atlattım. Çok şükür şuan yürürken veya ayakta uzun süre durursam vajinal ağrım oluyo sadece sızlama oluyo otururken kalkarken ama doktorum normal dedi onun dışında bi sıkıntım yok. İnşallah böyle devam eder. Senin ne gibi sıkıntıların oldu?
Bebekim123 Sheda canım o ilacı bizde kullanabilir miyiz 😄 yani doktora sormadan yada isteyen herkese veriyorlar mı
Vildnonr Sheda zayf hamile kalmissiniz . Cogul gebelikte 16 ila 20 kilo normalmis . Karbonhdrattan uzak durun 😊muhtemelen 34 te alicaklar en son 35 te diolar . 2 kg dan fazla olurlar insallah . Saglikla gelsin yavrulariniz 😍
Minikaydoganlar Sheda bende 43 kiloyla hamile kaldım ikizdi herkes beni çok korkuttu zayıfım diye bana tecrübelerini anlatır mısın şuan 11 haftalık olduk karnın çıktı mı kilo aldın mı ve zayıflık sana sorun yaratıyor mu
Sheda Candan doğum için kesin bi tarihimiz yok henüz üçüz gebeliklerde 32-36 hafta arası diyolar genelde. Şuana kadar herşey yolunda erken doğumu gerektirecek bi durum yok çok şükür byle devam ederse 36 ya kadar zorlarız inşallah. Hayırlısı☺️
Duyguanneoluyor Sheda Ben bitaneye nasıl bakıcsm diye düşünüyorum çok güzel ama yaa aynından 3 tane 😄 sağ salim kucağınnıza alın üçünüde inşallah 😍😍
Sheda Duyguanneoluyor Rabbim kolaylığını verir diye düşünüyorum canım Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor annelik ama yaşaması da bi o kadar güzel. Aminn inşallah bütün anneler sağlıcakla kavuşsun evlatlarına🤲🏼